Tudnátok mondani a Szent Johanna Gimihez hasonló könyveket mondani? 15/L
Figyelt kérdés
Ne vöröspöttyöseket, mert azokat ismerem! :)2013. jún. 30. 19:24
1/9 anonim válasza:
esetleg az Anne Frank naplója. vagy az Egy rop naplója de azt nem ajánlanám egy 15 éves lánynak, szerintem sokkal fiatalabbaknak való. viszont az előbbi tetszhet :-)
2/9 anonim válasza:
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója
4/9 E2000B válasza:
Talán ami egy kicsit hasonlít az SzJGhez az a:
Nathalie Somers-Lányok regénye
A többi nem hasonlítrá, és nem is vörös pöttyös, de azért lehet, hogy tetszeni fog:
Mary Hooper-Eliza Rose
Annei Pietri-A Napkirály kémnője
Gail Carson Levine-Bamarre hercegnői
Cynthia Hand-Angyalsors
Cynthia Hand-Angyalfény
5/9 anonim válasza:
Mindenki azt írja, hogy a "vörös pöttyöseket már ismerem". Szerintem azért nem olvastad mindegyiket, de mindegy.
Meg Cabot: Hívószám 1800 sorozat, plusz az összes könyv tőle, én imádom a stílusát és a történeteit.
6/9 hooligirl98 válasza:
Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek meg kellene öljelek
És ennek a második része a: Görbüljek meg ha igazat mondok
Szerintem nagyon jók
15/L
7/9 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy ismerem, nem azt hogy olvastam. Amúgy mellékesen nagyrészét olvastam. Köszi az ötletekèrt! :)
2013. júl. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!