Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az éhezők viadala mien könyvben?

Az éhezők viadala mien könyvben?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
oan jóféle.
2013. júl. 15. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb! nekem a film csalódás volt :(
2013. júl. 15. 01:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszett a film, a könyvet falni fogod. Nagyot csalódtam az adaptációban, nem adta vissza azt a borongós, de ugyanakkor izgalmas és színes hangulatot, ami a könyvben van. Az írásmód laza és kötetlen. Nekem nagyon bejött.
2013. júl. 15. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát jobb, mint a film =/

Aki nem olvasta a könyvet, az egy csomó részt nem érthet belőle, vagy csak azt hiheti, hogy érti, közben máshogy van. Szóval önálló filmként alig állja meg a helyét, és szerintem ez az, ami szomorú. Pedig tisztában vagyok vele, hogy a könyv és a film két különböző médium, és hogy mennyire nehéz az egyiket "átkonvertálni" a másikká, ezért nem is szoktam hőbölögni, ha megváltoztatnak részleteket, csakhogy ebben az esetben nem sikerült olyat kihozni ebből a konvertálásból, ami önmagában is megállja a helyét, a film a könyvet használja mankónak, és szerintem ez nem okés.

Meg azt is utáltam, hogy egy csomószor "drámaian" elmosódott a kép, és nem mutattak semmit az akcióból. Hát ott rendesen elszédültem =D

Viszont! A színészi játék szerintem fantasztikus. Jennifer iszonyúan jól adja a badass hősnőt, nagyon el tudja vinni az egész filmet a hátán =)

Szóval sokkal jobb könyvben, mint filmben. Ha valakinek tetszett a film, mindenképp olvassa el. Ha nem... ha csak az egész film ügyetlensége és összeszedetlensége nem jött be, én azt javaslom, hogy olvasd el a könyvet, ha a történet és az atmoszféra szerinted önmagában selejt, akkor jobb, ha kihagyod a könyvet, mert szerencsére a film a hangulatot azért át tudta vinni =)

2013. júl. 15. 09:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. júl. 15. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát igen... Az elején lévő kamerarángatástól én is falnak megyek :D
2013. júl. 15. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár én a filmet is imádom, a könyv zseniális, és tényleg sokkal jobb.
2013. júl. 15. 21:48
 8/8 anonim válasza:
Én először a könyvet olvastam és nagyon tetszett, már alig vártam hogy megnézhessem a filmet, de nagy csalódás volt. Nem elég jó a könyvhöz képest.
2013. júl. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!