Hát jobb, mint a film =/
Aki nem olvasta a könyvet, az egy csomó részt nem érthet belőle, vagy csak azt hiheti, hogy érti, közben máshogy van. Szóval önálló filmként alig állja meg a helyét, és szerintem ez az, ami szomorú. Pedig tisztában vagyok vele, hogy a könyv és a film két különböző médium, és hogy mennyire nehéz az egyiket "átkonvertálni" a másikká, ezért nem is szoktam hőbölögni, ha megváltoztatnak részleteket, csakhogy ebben az esetben nem sikerült olyat kihozni ebből a konvertálásból, ami önmagában is megállja a helyét, a film a könyvet használja mankónak, és szerintem ez nem okés.
Meg azt is utáltam, hogy egy csomószor "drámaian" elmosódott a kép, és nem mutattak semmit az akcióból. Hát ott rendesen elszédültem =D
Viszont! A színészi játék szerintem fantasztikus. Jennifer iszonyúan jól adja a badass hősnőt, nagyon el tudja vinni az egész filmet a hátán =)
Szóval sokkal jobb könyvben, mint filmben. Ha valakinek tetszett a film, mindenképp olvassa el. Ha nem... ha csak az egész film ügyetlensége és összeszedetlensége nem jött be, én azt javaslom, hogy olvasd el a könyvet, ha a történet és az atmoszféra szerinted önmagában selejt, akkor jobb, ha kihagyod a könyvet, mert szerencsére a film a hangulatot azért át tudta vinni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!