Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó könyvek? Többi lent!

Jó könyvek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ti milyen könyveket ajánlotok. Nem igazán szeretem a fantasy könyveket, inkább ilyen egyszerű, romantikus történetek érdekelnek. Amik eddig tetszettek: Tökéletes kémia, Gyönyörű sorscsapás, Sarah Dessen,Ally Carter könyvek. Az SzJG sem volt rossz.:) De igazából nyitott vagyok másra is, viszont ez a vámpír-boszorkány-varázsló és stb. nem nagyon jött be. Előre köszönöm a válaszokat! :)

2013. júl. 13. 16:42
 1/7 anonim válasza:
64%
Ha romantikus, akkor az Ötven árnyalat trilógiát ajánlanám. Nekem nagyon bejött! :)
2013. júl. 13. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
azt is olvastam, nem tudom hogy hagyhattam ki a felsorolásból, nagyon jó! :)) azért köszi, ment a zöld nyíl!
2013. júl. 13. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jane Austen könyvei? :)
2013. júl. 13. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szürke tetszett, akkor a Dublin Street még jobban fog.

Easy-Egyszeregynek pedig a mondanivalója tetszett. Könnyed és romantikus is.

2013. júl. 13. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Mostanában a újabb könyvek fognak meg, olvastam már Jane Austint de most nem arra vágyom.:) Megnéztem az Easy-Egyszeregy és a Dublin Street leírását és mindkettő nagyon tetszik, biztos el fogom olvasni ha megszereztem! :)
2013. júl. 13. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Az Éhezők viadala trilógia. Éjjeleket álmodtam róla, hogy a fákon ugrálok :)

Próbáld ki, más: Tetovált lány tirlógia, Jo Nesbo 9 részes sorozat, Harry Hole a főszereplő mind a 9 részbe. Imádtam, de az általad felsoroltakat is már olvastam, SZJG nagyon tetszett, Tökéletes kémia is aranyos volt.

2013. júl. 16. 12:52
 7/7 anonim válasza:

Szia :)

Csak ajánlani tudom a Szerelmem egy agyal című könyvet, A nyitótáncot. A párválasztó is nagyon jó sorozat. Valamint az Easy is hasonló. Remélem tudtam segíteni, jó olvasást!:)

2014. júl. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!