Valaki aki olvasta Sylvia Day Egymásba fonódva c. könyvét?! Miről szól?
Én olvastam, és meg kell mondjam eléggé vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. A Crossfire sorozat első két része nagyon tetszett, ez a harmadik egy kissé vontatottabb, kevés az esemény, sok a sallang, de azért tetszett.
SPOILER!!!!!
Ha tartalma érdekel nagyjából annyi történik, hogy Eva és Gideon kibékülnek, de a nyilvánosság előtt (Nathan meggyilkolása miatt) egy ideig titkolniuk kell a kapcsolatukat. Idővel újra felvállalják egymást, elutaznak a Karib szigetekre,titokban összeházasodnak, de a nyilvánosság felé azt mutatják, hogy csak eljegyzés volt. Corinne öngyilkosságot kísérel meg miután megtudja, hogy Gideon eljegyezte Evat. A könyv végén Gideon anyja beolvas Evanak, nem hagyja hogy elvegye tőle a fiát. Nagy vonalakban ennyi a történet, na meg rengeteg szex. Szerintem ebben az egy könyvben annyit szexelnek, mint az előző kettőben összesen. :D
Állítólag még két könyv lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!