A Szent Johanna Gimi című könyvben nem értem hogy Vladár (a rajztanár) miért olyan ellenséges Renivel? Pedig ő semmit sem csinált, csak éppen rajzolni nem tud. Lehetséges hogy ez az oka? Nemhinném
Miert baratkoztak ossze olyan keson??
De ricsiek valami oknal fogva utaltak arnoldot...csak h miert azt sose tudtam... 2 corteznek mindvegig tetszett reni akk miert viselkedett ilyen furan? szegeny renii :/
Kösz a leszavazást! Kétszer is meggondoltam, válaszolok-e.
Miért olyan későn barátkoztak össze? Hát eleve Kinga nem is barátokat akart, hanem inkább sleppet. Aztán Virág miatt nem is indult jól a kapcsolatuk, de egyébként sem illettek össze, mindkettőnek változnia kellett.
Mert Arnold mindig is lenézte a menőket, Ricsi-féléket, na meg persze szinte mindenki mást is, aki nem felelt meg az ő intellektuális igényeinek. A többieket nyilván nem bűvölte el a hallgatag fiú, aki lesajnálóan néz rájuk, és ha megszólal, egoistán leszólja őket. Nem épp út a barátsághoz.
Cortez egyrészt egy lökött kis tinifiú, akikről köztudott, hogy még hadilábon állnak az érzelmekkel, épp csak elkezdtek kinőni a tetszik egy lány, húzzuk meg a haját korszakból. Na és persze az ő szemszögéből Ren elérhetetlen volt, meg őt addig mindig körülrajongták, így nem tudott mit kezdeni azzal, aki nem teszi.
Cortezt első évben idegesítette, hogy tetszik neki a lány.
Ha Vladár nincs, akkor is marad elég negatív szereplő
Arnold
Viki
Az a. osztály
Gomba
Kitti (egy ideig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!