Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » J. R. Ward - Fekete Tőr...

J. R. Ward - Fekete Tőr Testvériség‎ kötetei közül melyik tetszett a legjobban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első voltam, én akkor sírtam nagyon, mikor V madarakat vitt az Örzőnek.
2009. dec. 16. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindegyiket elolvastam, és mindegyik nagyon tetszett:) Részemről Phury könyve (Blaylock, Qhuinn és Tehrror miatt), valamint Rehvenge könyve (angolul elolvastam), a kedvencem.
2010. jan. 2. 03:56
 13/15 anonim válasza:
nekem mindegyik könyv nagyon teccik egyszerűen imádom mindet én nem sírtam talán csak az egyiken de elég is volt akkor megtanultam hogy ne olvass orvosirendelőben mert hülyének fognak nézni ha egy könyvet olvasva elkezdesz bőgni...
2010. febr. 14. 02:22
 14/15 anonim válasza:
imádtam mindegyiket...de talán a 3. Zsadist könyve tetszett a legjobban.... és nagyon várom John könyvét..
2010. márc. 10. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Eddig ötöt olvastam végig,de folytatom természetesen tovább.Eddig mindegyik nagyon tetszett,de a kedvenc a Feloldozott szerető.:)
2012. júl. 17. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!