Zabhegyező, miért mondják ezt?
Érdemben nem tudok hozzászólni a kérdéshez, mert nem olvastam az említett könyvet.
Viszont azt tudtad, hogy John Lennon gyilkosa is rá volt kattanva arra a könyvre, valamint az Összeesküvés Elmélet c. filmben Mel Gibson (a főszereplő) is kényszeresen azt a könyvet akarta mindenhol megvenni. Nem tudom ennek mennyi jelentősége van, de biztos lehet valami rejtett mondanivalója.
Annyira mondjuk még nem érdekelt, hogy ezek miatt elolvassam! :)
Szerintem 14 évesen korai az a könyv.
Nem azért, mert bonyolult a történet vagy kétértelműek a metaforák, hanem maga a téma korai még egy 14 évesnek.
Lélekregény és mint olyan, nem tartalmaz nagy cselekmény szálat, inkább az a fontos, ami a főszereplő agyában lejátszódik...
Ennyi idősen unalmasnak és semmit mondónak találhatod a könyvet, pedig nem az.
Igazából elolvashatod, aztán majd levonod a kellő következtetést és ha nem tetszett, akkor majd pár év múlva újra neki ugorhatsz, hátha akkor máshogy látod majd. :)
Dehogy hal meg a húga!!!
Arról szól, hogy Holden megpróbál úgy élni, hogy nem érez semmit senki iránt, mert az öccse halálát nem tudta feldolgozni. A múltjával kapcsolatban lévő szenvedését dolgozza fel. Ez a könyv. De sokkal többről szól, pesszimista szemlélődés és a süllyedés, a depresszió végéről.
Aki azt mondja, hogy rossz? Na, az nem érti a könyvet.
Óh, és ennek ellenére a legkisebb sorozatgyilkossági vágy sem él bennem :D
(Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!