Visszaveszik a könyvet a boltban?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy vettem lassan 1 éve francia nyelvkönyveket. Pons fajta nyelvkönyv. 3 van az egyik maga a tankönyv a másik kettő amit hasznosnak találtam a nyelvtanuláshoz valamint 1 cd. Én nagyon szerettem volna tanulni de nem igazán jutott időm mert akkor más rovására ment volna. Ugyanis nekem nincs lehetőségem francia nyelvet tanulni ezért gondoltam, hogy elkezdek egyedül, de nem így történt. :( Megszakad a szívem de muszáj lenne kicserélnem mert az anyagi körülményeink egyre rosszabbak és a könyvek a cd-vel együtt ha jól emlékszem 25 000 Ft volt. Akkor még nem voltak nagyobb anyai gondjaink de most igen. Nagyon fontos lenne nekem ez a pénz nyelvvizsgázni megyek angolból ami 30 000. Természetesen a blokk már rég nincs meg. Tehát a kérdésem az lenne, hogy visszavenné a bolt ahol megrendeltük? Szinte nem használtam, kitűnő állapotban van. Nos?2013. júl. 2. 18:41
1/5 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Úgy értem, nem kicserélni akarom a könyveket és a cd-t hanem visszadni és a pént visszakapni. Bocsi..
Ha van kérdésetek akkor csak kérdezzetek!!
2013. júl. 2. 18:45
2/5 anonim válasza:
Nem veszik vissza, eladhatod Vaterán vagy hasonló netes oldalon, ha valóban kitűnő állapotú (és a CD-melléklet is megvan), így visszajön az ára, de eredeti áron biztosan nem veszik meg ott sem. De ha a fele visszajön, az is több, mint a semmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :'( Majd valamit kitalálok.
2013. júl. 2. 19:00
4/5 anonim válasza:
Eladod a neten. Lehet kicsit csalni szerintem, szóval ne azt mondd (írd), hogy 1 éve porosodik, hanem hogy sosem használt, kifogástalan állapotú. (Ami gondolom igaz is) :)
Így szerintem visszakapod majdnem az egész árat, mert elég jó minőségűnek hangzik. (Amilyen drága volt...)
Ne hagyd, hogy egy ilyen szuper kis készlet elvesszen féláron! :) Hajrá, sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! (Y)
2013. júl. 2. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!