Vettem egy könyvet, de meggondoltam magam, visszaveszik a könyvet (alexandra) vagy ha nem, hol tudnék egy új könyvet eladni?
Nálam a Libriben gond nélkül kicserélték. Kellett hozzá egy boltvezető, pár aláírás, a pénzt visszakaptam, és vettem belőle egy új könyvet. Elképzelhető, hogy eleve csak cserélik, mert én úgy kérdeztem meg rögtön, hogy kicserélhetem-e egy másikra, azt mondták persze, a különbözetet visszakapom vagy kifizetem ,attól függ. Ugyanannak az írónak egy másik könyvét választottam, ami egy 100-assal volt drágább, mivel a kiválasztottat megkaptam ajándékba. Blokk persze megvolt még. Bár szerintem simán vissza is adhattam volna, pénzt odaadják és viszontlátásra. Feltéve persze, ha nem sérült a könyv.
Ha megvan a blokk, nem sérült a könyv, akkor valószínűleg visszaveszik.
Máskor meg jól nézz körül, nekem még olyan nem volt könyvvel, hogy "meggondoltam magam"... legfeljebb nem tetszett, de akkor sem vittem vissza... pedig havonta 1-2 könyvet szoktam venni, ajándékba is, magamnak is, de mindig jól megnézem, mit is veszek és kinek, így nem lőhetek mellé. Főleg nem, ha magamnak veszem. Nem cigizem, nem iszom, az egyetlen káros(?) szenvedélyem az olvasás és a könyv/folyóirat gyűjtés, ezért jut rá :)
simán visszaveszik, ha megkérdezik mi a gond, akkor mondd meg, hogy sikerült angolul megkapni...nem kell hazudni. Elvileg simán visszaveszik
A MOM parkban tuti, nekünk olyan könyvet sikerült ajándékba venni, amit pont akkor vett meg az ajándékozott...mi becseréltük, de a pénzt is visszaadták volna
bocs
nem írtam, hogy ott Alexandra van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!