Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sárkányok tánca vége. Szerinte...

Sárkányok tánca vége. Szerintetek valóban az történt, amit Ramsay a levelében leírt? Valóban ennyire szereti kinyírni az író ilyen nagy tömegben a szereplőit? Mi lesz így a folytatás?

Figyelt kérdés

SPOILER

Havas Jon halott? Stannis halott? Mance halott? Mi a fene van? Danyvel mit tesz Khal Jhaqo? Jaime tényleg belesétál Kőszív csapdájába?

SPOILER

2013. jún. 26. 14:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
izé bocsánat, Lord Sunderland-et akartam írni, de az tévedés, Godric Borrell-re gondoltam :)
2013. júl. 16. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Jon sajnos halott, mivel a halála előtt Szellem ugyanúgy próbált ártani a fenyegetést jelentő személyeknek mint anno Szürke Szél a Freyeknek...
2013. szept. 17. 16:25
 13/16 A kérdező kommentje:
és ez bizonyítaná?
2013. szept. 17. 19:24
 14/16 christopher24 válasza:

Én Havas Jonról nem tudom eldönteni, hogy halott-e, két ok miatt. Először is a prológusban egy Varamyr meghal, de tovább él a farkasában. Ez a fejezet ha csak önmagában nézzük, igazából értelmetlennek tűnik, de mivel Havas Jon is varg, lehet, hogy vele is hasonló történik. Másodszor, Melisandre "csak" egy mellékszereplő, de mégis fontos karakter. Az, hogy fejezetet kapott jelentheti azt, hogy ő viszi tovább a Falon lévő szálat, de szerintem azt is, hogy ahogy Myri Thoros Dondarriont, ugyanúgy feltámasztja Melisandre Jont, főleg, hogy a fejezetben megtudtuk, hogy látja a potenciált Jonban és ha kell segít neki.

Ahogy már előttem írták Stannis él és virul, viszont Mance-t Ramsay biztos elkapta, mert az elküldéséről csak Jon és Melisandre tudott. A Daenerys-féle szálon még nem gondolkoztam, mivel az 5. könyvben Daenerys csinált pár hülyeséget, szerintem jelenleg nem lenne alkalmas uralkodni. Nem hiszem, hogy Jhaqoék szembe mernének szállni Drogonnal, bár ki tudja...

2013. szept. 24. 15:17
 15/16 anonim válasza:
Havas Jon csak ideiglenesen halott, feltámasztja majd Melisandre!
2015. júl. 19. 21:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Az író részéről hatalmas baki lenne Havas Jon-t megölnie, az igaz, de ne kezeljük tényként, hogy Havas feltámad! Valóban nagy az esély, hogy Melisandre hozza vissza, de ugyanúgy "Szellem" is lehet belőle, de még a Másokhoz vagy a Vérhollóhoz is lehet majd köze, de biztosat nem tudunk.
2015. júl. 20. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!