Sárkányok tánca vége. Szerintetek valóban az történt, amit Ramsay a levelében leírt? Valóban ennyire szereti kinyírni az író ilyen nagy tömegben a szereplőit? Mi lesz így a folytatás?
SPOILER
Havas Jon halott? Stannis halott? Mance halott? Mi a fene van? Danyvel mit tesz Khal Jhaqo? Jaime tényleg belesétál Kőszív csapdájába?
SPOILER
Nem. Sajnos nem. Nem.
Viszont remélem Stannis meghal és viszi magával az őrültjeit is. Már nagyon irritálóak.
Danyvel ott a sárkánya, szóval...ha Jhaqo ki akarná nyírni, sok esélye nincs. De van egy olyan tippem, hogy segíteni fog neki és leverik az ostromlókat.
Jaime meg persze, de gondolom Briennek van valami terve vagy nem tudom. Tuti nem öli meg.
Jon nem halhat meg, mert ha igen akkor szét lesz rúgva az író segge!!!!
Danynek nem lesz baja ott vannak a sárkányai szerintem Jhaqo csatlakozik hozzá.
Stannis él épp azon tanakodik megölje-e Theont.
Mance elképzelhető hogy halott de szerintem Ramsay fogolyként tartja. És amit a levélben leírt, hát jó kérdés de szerintem nem az fog történni.
Jaime lehet besétál Kőszív csapdájába de Brienne szereti úgyhogy csak kitalál vmit
itt van fenn 1 Theonos fejezet a 6. könyvből csak angol :(
Na hát igen. De Fal nézőpont kell, és Sam nem fog egyhamar visszatérni, és habár valószínű, hogy Jonnak az a Wylla az anyja, de így sem tudunk róla valami sokat.
Daenerys túl fontos.
Brienne és Jaime közül lehet, hogy egyikük meghal, de szerintem még kell egy Cersei-Jaime-beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!