Tudnátok könyveket ajánlani?
SZ.J.G. : olvasd el bátran, én 16 vagyok és imádom! mindet olvasd el, sorban, a történet úgy szövődik :)
ha szereted a vámpíros történeteket, akkor tudom ajánlani a Piros pöttyös könyveket, könyvmolyképzőn meg is találod. néhány kedvencem: Polly Shulman: Rajongás, Claudya Gray- Evernight sorozat: Evernight(Örökéj), Stargazer(Nézz az égre!), Hourglass(Homokóra. ez az első 3 része, azeket olvastam, de 4. rész is van: Afterlife(Az életen is túl). de itt egy link róluk: [link]
ezen kívül ajánlom még Az éjszaka házát, az is ilyen vámpíros-féle.
ezeket bátran ajánlom, de van (még)egy magyar szerzőtől is kedvencem: Lakatos Levente - LoveClub. ajánlom ezt is, habár kicsit erotikus tartalmú, 14 évesen már szeintem való neked :)
és persze ajánlom az Olsen ikrek 16 leszek c sorozatát is :)
ja és még egy pár... :D
Audrey Dee Milland Scarlett-je, klasszikus régi korabeli történet :) (nem ebből készült a film)
tudom még ajánlani a Vérvonal sorozatot(szintén vámpíros :D), de a PonyClub-os könyveket is szeretem :)
remélem tudtam segíteni, írj bátran e-mait ;) kitti96@tvn.hu :D
ja és jó olvasást :D
az előttem lévő nagyon jókat ajánlott, érdemes átböngészni mindet.
a Sz.J.G. kihagyhatatlan, nem fogod tudni letenni.
Ally Carter - Kémsuli (1-2)
Darren Shan - Rémségek cirkusza
Tonya Hurley - Szellemlány
Cassandra Clare - Árnyvadászok (imádom, augusztus végén pedig a filmváltozatát is láthatod)
Alice Csodaországban (örök kedvencem)
Alex Flinn - Beastly (imádnivaló, a film is)
Richelle Mead - Vámpírakadémia (ezt ennyi idősen nem hagyhatod ki, am 6 kötetes)
Richelle Mead - Vérvonalak (a Vámpírakadémia folytatása)
(átküldhetek ezek közül párat, ha érdekel)
13 okom volt
Nightshade - Az őrzők
Wolfsbane - A keresők
Bloodrose - A döntés
Twiight Saga
Forgotten - Úgyis elfelejtem
Összekuszálva
A Végzet Ereklyéi sorozat
Iránytű önmagamhoz
Vaskirály
Vashercegnő
Pokoli szerkezetek
Shiver - Borzongás
Linger - Várunk
Forever - Örökké
Beastly - A szörnyszívű
Az Éhezők Viadala
Szent Johanna Gimi (Mindenképpen olvasd el, egymás után a részeket, nagyon ,,imádatos" könyvek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!