Csak én érzem úgy, hogy dothrakik a Trónok harcából a Gyrűk Urában szereplő rohírokról lettek koppintva?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 20:41
1/8 anonim válasza:
Hát, szerintem meg a mongolokról, a beduinokról stb... nem a rohírok voltak az első lovasnemzet, elhiheted.
2/8 anonim válasza:
Hát az erős túlzás :D
A Rohírok inkább olyannak mondanám, mint anno a magyarok voltak...
A Dothrakik meg eléggé primitív népnek vannak beállítva.
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom.Van annyi történelmi ismeretem
2013. jún. 20. 21:08
4/8 anonim válasza:
Igazából bármelyik nomád lovas nemzet lehet bármelyik nép ihletője. Szóval igen, csak te érzed így.
5/8 anonim válasza:
A rohírok inkább a kora középkori germán népekre emlékeztetnek. Volt nehézlovasságuk, letelepedve éltek stb.
A dothrakik pedig tipikus nomád nép, íjjal, nyíllal, folytonos vándorlással. Tehát nincs sok közük egymáshoz.
6/8 anonim válasza:
Én is a mongólokra szavazok inkább.
7/8 anonim válasza:
Ha már Gyűrűk Ura akkor nekem előbb jutnak eszembe az orkok a dothrakiakról mint a rohírok.
8/8 anonim válasza:
Közük nincs egymáshoz. Az 5-ös jól megválaszolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!