Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok ajánlani jó romantiku...

Tudnátok ajánlani jó romantikus könyveket?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon gyakran úgy érzem, mikor olvasok egy könyvet, és a végére érek, hogy hát ez nekem kicsit kevés volt. Mármint, mindig körülbelül egy 20-30. oldal szól általában arról, hogy boldogan éldegélnek az emberek. És keresem-kutatom, csak nem találom azt a könyvet, ami tényleg nagyon romantikus, nagyon jó, és szeretik egymást a szereplők és ez a főszál. Valakinek nincs jó ötlete?:) Szent Johanna Gimit már olvastam...:) Nagyobbaknak/idősebbeknek való könyvet is szívesen olvasok!

14/L

2013. máj. 29. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Felnőtteknek szól, de én nagyon szeretem, vidám, néha humoros is, kicsit kalandos, de elsősorban romantikus Aszlányi Károly Sok hűhó Emmiért című könyve. A XX. század eleji Magyarországon játszódik, és arról szól, ahogy egy nemes férfi és egy tisztázatlan (?) kilétű, titokzatos lány összejönnek.

Ajánlom neked is, mert igazán jó, szórakoztató könyv, amelyen nagyokat lehet nevetni is.

2013. máj. 29. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Neil Gaiman: Csillagpor

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem

Maggie Stiefvater: Forever

Meg Cabot: Elhagyatva

Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan

Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia

David Nicholls: Egy nap

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége

Cynthia Hand: Angyalsors

Lauren Kate: Fallen – Kitaszítva

14/L :)

2013. máj. 29. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!:) És kedves utolsó, a Fallen-t már olvastam, tényleg nagyon jó könyv:) A tökéletes kémiát pedig most fogom elkezdeni:)
2013. máj. 29. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Fallen (Összes része)

Csitt-csitt (összes része)

The Dark Divine (összes része)

Forgotten (Nem sorozat)

:)

Ha érdekel, nekem a The Dark Divine tetszett a legjobban :)

2013. jún. 2. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és még az Időtlen szerelem trilógia is! :)
2013. jún. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!