Tudnátok ajánlani jó romantikus könyveket?
Mostanában nagyon gyakran úgy érzem, mikor olvasok egy könyvet, és a végére érek, hogy hát ez nekem kicsit kevés volt. Mármint, mindig körülbelül egy 20-30. oldal szól általában arról, hogy boldogan éldegélnek az emberek. És keresem-kutatom, csak nem találom azt a könyvet, ami tényleg nagyon romantikus, nagyon jó, és szeretik egymást a szereplők és ez a főszál. Valakinek nincs jó ötlete?:) Szent Johanna Gimit már olvastam...:) Nagyobbaknak/idősebbeknek való könyvet is szívesen olvasok!
14/L
Felnőtteknek szól, de én nagyon szeretem, vidám, néha humoros is, kicsit kalandos, de elsősorban romantikus Aszlányi Károly Sok hűhó Emmiért című könyve. A XX. század eleji Magyarországon játszódik, és arról szól, ahogy egy nemes férfi és egy tisztázatlan (?) kilétű, titokzatos lány összejönnek.
Ajánlom neked is, mert igazán jó, szórakoztató könyv, amelyen nagyokat lehet nevetni is.
Neil Gaiman: Csillagpor
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem
Maggie Stiefvater: Forever
Meg Cabot: Elhagyatva
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan
Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia
David Nicholls: Egy nap
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
Cynthia Hand: Angyalsors
Lauren Kate: Fallen – Kitaszítva
14/L :)
Fallen (Összes része)
Csitt-csitt (összes része)
The Dark Divine (összes része)
Forgotten (Nem sorozat)
:)
Ha érdekel, nekem a The Dark Divine tetszett a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!