Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud mondani egy jó...

Valaki tud mondani egy jó Dramione (Draco/Hermione) fanficet?

Figyelt kérdés
Lehetőleg még a suliban legyenek, tehát 17-18-nál ne legyenek benne idősebbek. Lehet hosszú, illetve rövid is. Előre is köszönöm! :)

2013. jún. 17. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
DRARRY FOREVER!!!:D amúgy beírod google-ba, hogy 'dramione történetek' és kidob egy csomót. én általában a merengőn, heliopathon szoktam olvasni, vagy vannak még ilyen blogok, ahonnan lehet csemegézni.
2013. jún. 17. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem igazán szeretem a SLASH-t, de Harryt meg Dracót külön, azt igen. :D Amúgy a Merin már szinte az összeset elolvastam, de arról a másikról, amit említettél, még nem hallottam. Köszi szépen, megy a zöld! :)
2013. jún. 17. 20:13
 3/7 anonim válasza:
100%
[link] én ezt olvasom de nekem nagyon bejön. Nincs befejezve de általában hetente rak fel új részt. Ja és egy kicsit erotikus
2013. júl. 1. 00:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, Lizu, de ezt már olvastam. :)
2013. júl. 1. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3. válaszoló, azt én is olvastam, és az egyik kedvencem, kár hogy nincs befejezve :). Amúgy én is csak a merengő fanfictiont tudom ajánlani, azon belül még a Rose of Pain ami szerintem jó, bár az kicsit más, mint a többi...
2013. aug. 9. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
3. és utolsó válaszoló: Nekem is az a kedvencem. Szerintem eszméletlen jó lett :) Érdemes elolvasni :)
2013. okt. 17. 20:13
 7/7 Petra0623 válasza:

Mámor vagyok.

[link]

Egyszerűen imádom +_+

2017. szept. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!