Valaki eltudná mondani, hogy ezek a könyvek (lent) miről szolnak?
Cat Patrick: Forgotten-Úgyis elfelejtem
Beate Teresa Hanika: Soha senkinek
Lauren Oliver:Mielőtt elmegyek
Jay Asher:Tizenhárom okom volt..
Lauren Kate:Fallen-Kitaszítva
Kimberly Derting:Eskü
Meg Cabot:Alvilág
Első komizónak.!
Mivel még nem olvastam nem tudom milyen okok vannak benne,de az amit írtál:-részSPOILER-, hogy felkerültem a "legjobb seggek " listájára -részSPOILER-. nem kis "tininyavalygások" mert tudom milyen érzés.Jó,én nem lennék öngyilkoz de azért nem jó dolog ha rajta vagy "legjobb seggek" listáján,sőt.Valahogy,viszont nem értem,hogy azért mert valaki halálos beteg és szenved miért lenne olyan sok oka az öngyilkosságra.Aki ilyen beteg az inkább élni szeretne.!!/amit leírtam mind tapasztalat/
Először talán igen.
De a haldoklásnak különböző szakaszai vannak, köztük a depresszió is. Elég ha ott magára hagyják vagy valami, kész a katasztrófa.
De én arra gondoltam, amikor végstádiumban van valaki, a legnagyobb adag morfium sem csillapítja a fájdalmát, csak vegetál. Nos, ilyen helyzetben senki nem akar már élni, csak meghalni minél gyorsabban.
Ja, szerintem is hagyjuk.
Ha végső stádiumban van valaki, nem arra gondol, hogy túlélje, mert nem tudja túlélni. Azért végső stádium, mert meg fog halni, nincs visszaút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!