Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki eltudná mondani, hogy...

K. Vanessa kérdése:

Valaki eltudná mondani, hogy ezek a könyvek (lent) miről szolnak?

Figyelt kérdés

Cat Patrick: Forgotten-Úgyis elfelejtem

Beate Teresa Hanika: Soha senkinek

Lauren Oliver:Mielőtt elmegyek

Jay Asher:Tizenhárom okom volt..

Lauren Kate:Fallen-Kitaszítva

Kimberly Derting:Eskü

Meg Cabot:Alvilág

2013. jún. 16. 19:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Első komizónak.!

Mivel még nem olvastam nem tudom milyen okok vannak benne,de az amit írtál:-részSPOILER-, hogy felkerültem a "legjobb seggek " listájára -részSPOILER-. nem kis "tininyavalygások" mert tudom milyen érzés.Jó,én nem lennék öngyilkoz de azért nem jó dolog ha rajta vagy "legjobb seggek" listáján,sőt.Valahogy,viszont nem értem,hogy azért mert valaki halálos beteg és szenved miért lenne olyan sok oka az öngyilkosságra.Aki ilyen beteg az inkább élni szeretne.!!/amit leírtam mind tapasztalat/

2013. jún. 19. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Először talán igen.

De a haldoklásnak különböző szakaszai vannak, köztük a depresszió is. Elég ha ott magára hagyják vagy valami, kész a katasztrófa.

De én arra gondoltam, amikor végstádiumban van valaki, a legnagyobb adag morfium sem csillapítja a fájdalmát, csak vegetál. Nos, ilyen helyzetben senki nem akar már élni, csak meghalni minél gyorsabban.

2013. jún. 19. 13:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem,ha valaki a végső stádiumban van nem arra gondol,hogy öngyilkos legyen hanem,hogy élje túl.Ha viszont ott hagyják egyedül akkor pedig eddig se volt senkije szóval már mindegy neki.Vagyis ő ezt gondolja.De mivel nem akarok ebből vitát sztem hagyjuk.
2013. jún. 19. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja, szerintem is hagyjuk.

Ha végső stádiumban van valaki, nem arra gondol, hogy túlélje, mert nem tudja túlélni. Azért végső stádium, mert meg fog halni, nincs visszaút...

2013. jún. 19. 19:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Oks.:)amúgy nem igaz.Papám is a végső stádiumban volt mégis a "jövőjét" tervezte.
2013. jún. 19. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!