Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Twilight-ban kiderül hogy...

A Twilight-ban kiderül hogy Alice miért nem emlészik a múltjára de én nem értem. Valaki eltudná mondani?

Figyelt kérdés
Tudod hogy James van a dolgban de én nem értem.
2009. jún. 22. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nos,számomra annyi tiszta,hogy Alice-nek ,,fiatal" korában is voltak látomásai.Ezért került diliházba.És mivel ott még ember volt(akinek jó illata volt)James elkezdett rá vadászni,de valaki(nem tudom hogy ki)átváltoztatta őt,és így megmenekült James-től.Szóval így került James Alice életébe....
2009. jún. 22. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Alice nem emlékezett az emberi mivoltjára,csak annyit tudott meg,hogy Biloxban van egy húga(Cynthia),aki még él.

De többet nem tudtunk meg emberi életéről...

2009. jún. 22. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Amikor Alice elmegyógyintézetbe került(mert látomásai voltak) megismerekedet egy másik vámpírral és James akkor figyelt fel Alice-re mikor észrevette fajtársa figyelmét Alice iránt és miután átváltoztatta Alice-t a vámpír elmenekült,de James megölte.Alice a látomásai segítségével talált rá Cullenékre..
2009. jún. 22. 18:07
 4/12 A kérdező kommentje:
De mki emlékszik a múltjára csak Alice nem...
2009. jún. 22. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem csak James. És ezt elmondja Bellának. És ezt a beszélgetést felveszik. Majd Alice megnézi. Igy tudja meg mi történt vele. Majd a New Moon-ban megtudjuk, hogy van egy tesója.
2009. jún. 22. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Az 1. vagyok!

Számomra sem tiszta,hogy Alice miért nem emlékszik,de a könyvben nincs is leírva.Vagyis én nem figyeltem fel rá.Ma elkezdem előről olvasni őket,hátha elkerülte a figyelmemet és pár nap múlva(mikor a végére érek)megírom a tapasztalatot... :)

Ennyit tudok még segíteni... :D

2009. jún. 23. 09:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2009. jún. 23. 12:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akkoriban az elmegyógyintézetben kaphatott valami olyan kezelést, amitől elveszítette az emlékeit (pl elektrosokk, túlzott gyógyszerek vagy nyugtatók miatt).
2009. jún. 23. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért nem emlékszik szerintem, mert az emberi emlékek halványulnak, illetve teljesen eltűnnek mikor valaki vámpírrá válik. Bella is alig emlékszik a közvetlen az átváltozása előtti pár percre.
2009. jún. 23. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem én meg tudom oldani ezt a rejtélyt. Alicet bezárták egy "lyukba", és elektrosokk kezelést kapott, teljesen megtörhetett szegényke, mikor az öreg vámpír segített neki megszökni, és átváltoztatta, szóval emberként nagyon megrázó dolgokat kellett átélnie, sajna nem tudom mi az orvosi magyarázat rá, de tuti van valami...

a könyvben a 451. olddaon van a teljes változat, ahogy James elmeséli Bellának...

2009. jún. 23. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!