Milyen könyvsorozat a Szent Johanna gimi?
Hogy milyen korosztálynak szól?
Szerintem akárki olvashatja, az én anyukám is imádja. Jó magam 18 vagyok, és az 1. könyv olvasásakor nem tudtam letenni a könyvet. Két nap alatt elolvastam az első 4 részt, és nagyon vártam a folytatást. Most, hogy vége, úgy érzem, bárcsak tovább tartott volna. :)
Hogy miről szól?
Nem mondanám, hogy egy tipikus szerelmes történet. Teljes mértékben bemutatja egy középiskolás lány mindennapjait, egy nem teljesen normális osztályközösségben. Az első részben bár még nincsen annyi poén, mint később, de én minden 2. oldalnál fetrengtem a röhögéstől. Egyszerűen fantasztikus. Na és Cortez, hát benne megleljük a tökéletes pasit, akit mindenki szeretne. De nem egy tipikus "menő csávó". Annál sokkal több. Reni meg természetesen első látásra beleszeret, amit már az elején várhattunk. Bár Reni is egy kis strébernek tűnhet kívülről, én sok mindenben tudtam azonosulni vele. Amennyit bénázott a négy év alatt... :D
És hogy olyan lenne, mint az Alkonyat?
Az Alkonyat szerintem a közelébe sem ér. Bár az is egy nagyon felkapott sorozat, nekem az olyan volt, hogy az 1. rész nagyon jó, a 2. és 3. nagyon unalmas, és a 4. rész, hát a befejező is nagyon jó. De ennyi, 4 könyvből 2 tetszik. A Szent Johanna Gimiből, meg 8 könyvből mindegyik kedvenc. :)
Ha a szerelmi rész nem is annyira érdekel akkor is megéri elolvasni mert nagyon jó poénok vannak benne volt amin 2 percig nevettem. Eleinte én is kicsit tartottam tőle hogy nem jó de elkezdtem olvasni és nem bírtam letenni. Kifejezett tanulsága nincs de bemutatja a gimis éveket. Nem nagyon szoktam ilyen könyveket olvasni és azt sem mondom hogy a kedvenc könyvem lett de kikapcsolt, tehát ha olyan könyvre van kedved, amin nem kell agyalni akkor ajánlom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!