Szerintetek Reni nem fura? (szjg)
Én imádom a könyvet és szerintem végülis Reni ilyen! A való életben nincsenek ilyen emberek na de ez egy könyv! Szerintem ugy jó ahogy van. Ha másmilyen lenne akkor tök átlagos könyv lenne : ,,Az álomlány megkapja az álomsrácot"
Minden könyvben ez van ebben nem.
Reni rohadtul fura, nem is emiatt az eset miatt, hanem az állandó picsogása teszi unszimpatikussá, tiszta Bella Swan.
Bogica68: Nem tudom hány könyvet olvastál eddigi életedben, de én pont azt vettem észre, hogy a béna csaj meg a tökéletes srác jön össze szinte minden mai bestsellerben. Reni története is ilyen.
Mindkét vélemény igaz vmennyire.
Egyrészt: miért is olyan hihetetlen, hogy összejöttek C-vel? Hiszen Reni intelligens lány, nem úgy, mint Cortez rajongói. Csinos is a maga módján, ezt Kinga már a 2. részben megmondta "ha nem bőgöd szét a fejed, még nézel is ki valahogy!" Nem volt elájulva C-től ( úgy értem,a fiú úgy látta) a srácok pedig bírják a rejtélyes lányokat. Ja és hogy nem menő? Cortez végéig tojt a sulis hierarchiára!!!
Az is igaz, hogy eleinte jól lehetett vele azonosulni. De később már úgy éreztem, fel tudnám pofozni, olyan szerencsétlen!
Amiben nem szabadna példát mutatnia sok ezer tininek, az a Corteztől való erős függése. Gyakran siránkozik, hogy egy órája váltak el és már hogy hiányzik neki. Kinga kapcsolata sokkal inkább megérdemli a respectet, ő sose adná fel az életét a kapcsolatáért (bocs, szóismétlés :) )
Ja és még egy. Reni nem okos! Nagy a szókincse és a lexikális tudása, emellett szorgalmas is, de nincs jó feje. Egész délután magol, a 7. részben be is vallja, sokat kell tanulnia az ötösért. Kinga jobban megérdemelte volna Párizst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!