Szerintetek ha mondjuk Gomba bántotta volna Renit úgy hogy Cortez is ott van, C leütötte volna? :D
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 12:54
11/15 Karina0 válasza:
Szerintem ha azt látja hogy vki erőszakoskodik Renivel akkor simán beveti az öklét is... Hiába ő a jófiú, de akkor is megvédi a szeretteit
Bizonyítás: Ottlik Géza életrajza szitu, ha vki előugrik egy ház mögül...
12/15 anonim válasza:
Simán. :D De tényleg vannak rá utalások. Az konkrétan benne is van (Reni szemszögéből), hogy beszélt Gombával. Az, hogy bántotta-e volna az elbeszélgetésük alatt, kétlem, mert akkor már nem volt annyi indulat benne. De ezt csak Laura tudja, meg kell tőle kérdezni, de mondom, szerintem nem nyúlt hozzá. :)
13/15 anonim válasza:
Leütötte volna, de Ricsi intézkedett. :D
14/15 anonim válasza:
Hát, annyira biztos nem verné meg, de Cortez amúgy is utálja Gombát és biztos megütné!
15/15 anonim válasza:
Hát az biztos hogy elbeszélgetne vele, nem biztos hogy megütné mert szerintem nem karja hogy Reni lássa őt verekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!