Lányok, akik SZJG-t olvastok! Nem tudom ti, hogy vagytok, de én egyszerüen nagyra becsülöm Laurát. Annyira élethűen mutatja be a szereplőket, hogy én szó szerint szerelmes lettem Cortezbe! Ti nem fedeztetek fel ilyesmit?
Szálljatok le C.-ről. Ő csak az enyém xĐĐ (csak vicceltem)
Na jó, most viccen kívül... Laura fantasztikus író, és örülök, hogy megírta az SZJG-t, mert megszerettem az olvasást. Köszönöm Leiner Lura.
Valaki azt írta,hogy azért élethűek,mert velünk egykorúak,vagy a reklámdömping miatt hisszük ezt..ez kérem szépen hülyeség! Mert ìme,egy 27éves is élethűnek tartja őket. Vele is egykorúak a szereplők??
Milyen reklám?? Én egyetlen reklámmal sem találkoztam! Az szjg híre a lányok körében,szájról szájra terjed. Egy lány elolvassa,a barátnőinek is mesél róla,ők is elolvassák. Ez benne a szép. Nincs szüksége reklámra!
Én pl egy Meg Cabot könyv szereplőit kicsit sem érzem valóságosnak. Nagy író,jók a könyvei de eg,szerűen nem élethűek a szereplők. Én tudom,miről beszél a kérdező.
Bevallom,kissé belebolondultam én is Cortezbe. Gyakran fantáziálok róla:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!