Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tiniknek valami szerelmes,...

Tiniknek valami szerelmes, bulis könyv?

Figyelt kérdés
olyan könyv amiben például olyanok vannak mint egy filmben, hogy suli van egy lány és egy fiú és összejönnek. meg ilyen nagy bulik vannak benne, és alkoholt isznak stb? :)

2013. ápr. 7. 16:22
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és vicces is lehet!!:)
2013. ápr. 7. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Dalok Paulának :) bár ebben nem sok buli van :)

Szurovecz Kitti - Gyémántfiú :) na ez már kicsit hasonlít ahhoz amit leírtál, de ez nem vicces hanem kicsit szomorú (nem a vége)

Bad Girl sorozat- na ez teljesen olyan, amit keresel :)

2013. ápr. 7. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Lúzerek és bálkirálynők.Pont ilyen kritériumú könyv.Imádni fogod.:)
2013. ápr. 8. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
És a Szent Johanna gimit olvastad már? :D
2013. ápr. 8. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, remélem lesz a könyvtárban. nem olvastam a szent johanna gimit de hallottam hogy nagyonjó:D igazából egy honapja olvasok többet, azelőőtt szerintem még a két lottit olvastam vagy 2009ben a HSM 2. részét:D köszönöm mindenkinek: még1x :) a bad girl és a Lúzerek és bálkirálynők zt majd megpróbálom beszerezni:)
2013. ápr. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!