Mit tudsz Paolini sárkányairól?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy Saphira, Tövis, Glaedr, Shruikan és Fírnen mekkora? Milyen magas, milyen hosszú, eemberekhez képest milyen nagyok?2013. jún. 7. 18:48
1/5 anonim válasza:
A sárkányok sokkal nagyobbak az embereknél. Shruikan a legnagyobb, Saphira és Tövis olyan neki mint valami nagyobb bogarak. Tövis kicsivel nagyobb mint Saphira és Firnen sincs sokkal távolabbb tőlük, ők is óriásiak, de a sárkánylovasok könnyedén fel tudnak ülni rájuk. Még annyit, hogy Shruikan lefeküve elfoglalja a fél tróntermet Uru'baen-ban, ami pedig nem kicsi, hatalmas.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár ezeket tudtam. Arról van szó, hogy más írók sákányaihoz (főleg Naomi Novik: Temeraire, aki 30 m hosszú, 50 m szárnyfesztávolságú és 20 t becsléseim szerint) képest milyen nagyok. Én azt gondolom, hogy Temeraire Glaedr-méretű lehet, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, ezért kérdeztem.
2013. jún. 8. 18:45
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy Tövis nagyobb mint Saphira: Galbatorix úgy megnövelte a testét, hogy fiatal korában is termetes legyen Saphira mellet.
4/5 anonim válasza:
Saphira másfél ház méretű Thorn (Tövis) ket ház méretű ha jol tudom Glaedr nagyobb mint ok ketten Shruikan pedig óriási a feje kb akkora mint Tövis Fírnen kb egy ház
5/5 anonim válasza:
Glaedr háromszor akkora mint Saphira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!