A Szent Johanna gimi c. könyv mennyire színvonaltalan?
Én nem állok senki oldalára sem.
Mert egyik oldalról ez egy szórakoztató mű, ami főleg tiniknek készült. Remélem, érhető. Ha valakinek mégsem esne le: Nincs benne sok logikai összefüggés, cukormázas, túlromantikázott történet. Persze ezzel nem szeretnék senkit sem leszólni, mivel én is olvastam a történetet, szerintem nem is rossz. (Bár én inkább Leiner humorát díjazom, mintsem a nagy sztorit.)
Az pedig már egy másik téma, hogy az egész tele van helyesírási hibákkal, bár az is inkább a negatív kritikákat erősíti.
A végén még megjegyezném, amit már egy-két kérdés végén is leírtam: Inkább ez legyen a kamaszok kezében, mint a borosüveg!
Nem, szerintem egyáltalán nem színvonaltalan.
Sok irodalmi "értéke" nincs, nem az a fajta könyv, amin napokig gondolkozol, és megváltoztatod a gondolkodásmódodat a hatására. Inkább csak szórakoztat, de olyannyira, hogy az hihetetlen. :) Talán a könnyed stílus teszi, vagy a humor, de én rajongok érte.
Szerintem egy kicsit tucatszerű.
Úgy értem hány ilyen történet volt már?A szürke lány beleszeret a suli legmenőbb fiújába.
Szenved egy (jó) ideig.
ÉÉÉÉÉs láss csodát összejöttek.
És imádják egymást.
Happy end
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!