Mit gondoltok róla? Vélemény?
Kaptam egy egészen különös levelet ami így szólt:
„Nem vagyok valami jó a szerelmes levelek írásában ezért Kedves nézd el nekem.Szeretlek.
Egy titkos rajongód.”
Ez állt benne.-mondtam Gergőnek aki felém nyújtotta a kezét hogy menjek oda.-Mit mosolyogsz?próbáltam megtudni tőle valamit.
Vicces ez a titkos rajongós dolog.-mondta .-”Kedves „ haggyá már ezt csak én mondhatom neked.-mosolyogva az ölébe húzott,és megcsókolt.
Hop-hop.Amikor tegnap megírtam a naplóm mindent elmondott mit érez irántam és hogy bányja hogy úgy reagáltam le pár nappal ezelőtt kialakult helyzetet.Csókolózás közben ezen töprengtem amikor ismerős nevetést véltem hallani.Elhúzodtam Gergőtől és hátranéztem, abba a pillanatban sikítva álltam fel Gergő öléből és átöleltem a még mindig nevető fiút.
Ki volt az?-kérdezte tőlem mikor megint az ölében ücsörögtem.
A báttyám-ennyit mondtam és ez neki épp elég volt.Hátra simította a hajamat ami a szembe lógott és még egyszer megcsókolt.
Bővelő láttad Alexot?-kérdezte Leó még az zárt ajtó előtt.-Itt vagy?Bemegyek.-mondta meg se várva válaszom.
S benyitott,csak az thihette hogy veszekszünk ezért rákérdezett.
Minden rendben köztetek?-Próbált belőlünk kihúzni valamit.
Ja..igen..-makogtam
Akkkor rendben-felelte-Láttad Alexot?Azt írta haza jön.-mesélte Leó.
Igen találkoztam vele.-Feleltem neki már nem makogva és mosolyogva, hisz eszembe jutott szeretett tesóm.
Mit mond hova megy?-próbált mindent megtudni.
Nem tudom ,hozzád nem ment be?-mondtam öszintén.
Nem.Hát jó.Hagylak titeket aludni.-s ezzel ott hagyott minket.
És mi folytattuk amit elkezdtünk csókolóztunk.
GERGŐ-kiáltotta valaki kintről a nevét.
Megyek megnézem ki az .-mondta és megcsókolt megint.Én csak csöndbe bólintottam.Miután kilépett úgy éreztem borzasztóan vágyok valamire.
Toportyán-szólítottam halkan a totemállatom
Az ölelésére vágysz.-szólalt meg mi után megjelent.
Gondolat olvasó vagy.-mosolyogtam rá.És elvágtam magam az ágyon.
Ebben a pillanatba jött be Gergő is.Láttam rajta valami nem stimmel ezért amikor mellém feküdt átöleltem,lehunytam a szemem és beszívtam az illatát.Egyből elaludtam.
Elsőre azt, hogy még gyakorolj sokat. Rengeteg benne a hiba, és nehezen követhető. Ki kicsoda, kihez tartozik, miért. Szinte az összes vessző hiányzik.
Át kellene gondolni, hogy mit látsz magad előtt, nem csak a párbeszédre koncentrálni, ami mellesleg ebben a kis részletben szintén semmitmondó. Csak annyi derült ki, hogy ki-bemászkálnak emberek, azt sem tudjuk, hol, és mire végre történne valami (láttam rajta, valami nem stimmel), akkor a csaj szimplán elalszik. Hááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!