Szent Johanna Gimii! Ki a kedvencetek?
Nekem arnold, gábor, jacques(ot a legjobban szeretem),
lányok közül flóra, és kata ... azthiszem ..
Lányok közül: Kinga és Viki ---> igen, lehet megkövezni, de én tényleg bírtam őt is. Talán azért mert mindig Avril Lavigne-hez hasonlították és nyilván úgy is képzeltem el, a kedvenc énekesnőmet és példaképemet meg csaknem utálhatom. :D
Fiúk közül: Cortez és Zsolti
Lány: KINGA!!! xd imádom, ő az én példaképem
Srác: ZSOLTI!!! xd imádom, ő a másik példaképem
lanyok kozul: Kinga,Kata
Fiuk kozul: A rockerek Zsolti C Ricsi
tanarok kozul: Maday :D
Mindegyik a kedvencem el is mondom miért :)
Reni:Belsőleg rá hasonlitok a legjobban,mert szeretek olvasni és jó tanuló vagyok és belülről olyan mint Reni :)
Cortez:Hát mert.....ő Cortez és kész :D
Virág: Mert oan naon butus :)
Ricsi:Mert vicces és meg ő Ricsi :D
Kinga:Na igen kinézetre a legtöbben azt mondják hoyg Kinga vagyok.Szoros copf,jó ruhák(ezzel nem menősködni akarok de sokan mondják hoyg jók a ruháim és hjogy csinos vagyok) ja igen és szeretek lovagolni és sokat sportolok
Zsolti: NO COMMENT :DDDD Rajta csak nevetni tudok ha meghallom hogy valaki azt mondja hogy zsolti elröhögöm magam :D
Dave és Macu: kütyümániások és ezért nagyon viccesek is meg mikor Dave fontoskodik :)
Zsák és Gábor: A két csendes de nagyon kedvelem őket :)
A rockerek:Metáááááál :)
lányok: Türdérlány :P (Virág, olyan vagy mint az univerzum: végtelenül sötét xD)
fiúk: Zsolti (<3 Máday viccek); és persze Türdérsrác :DD (Ricsi, mert naon szereti Virágot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!