Szent Johanna Gimii! Ki a kedvencetek?
Nekem is mindenki tetszik az egész osztályból... na meg a suliból (I love Máday :D), szerintem minden karakter jelleme nagyon jól van megalkotva, de ha mégis döntenem kellene, akkor Zsoltit választanám... :DD Mert szeretem az olyan fiúkat, akik megtudnak nevetetni, és nekem ennyi bőven elég is... :))
14L
Ricsi és Virág :-)
Viszont több olyan szereplő is van, akitől lever a víz.
Reni szülei - mert képtelenek könyvek nélkül gyereket nevelni,
Reni anyja - aki húsz év házasság után sem képes egy rohadt rántott gombát sem készíteni,
Reni pesti nagyszülei - mert remélem, nincsenek olyan nagyszülők, akik ennyire magasból tesznek az unokájukra,
Vladár - mert ennyire nem utálhat tanár egy gyereket ok nélkül (a a gyerekemmel ilyen lenne egy pedagógus, leverném),
és a leginkább idegesítő szereplő: Reni, aki úgy egy rakás szerencsétlenség, ahogy van. Semmi sem jó neki, képtelen a világban eligazodni, és különösen idegesít, hogy állandóan húzza az orrát arra a tízóraira, amit az anyukája csomagolt neki.
Cortez fan vagyok!!
De Kingát az erős személyisége miatt bírom!!
Virág egyszerűen cuki!!
Ricsi raszta!!
EMBEREEEEEK EZ CSAK EGY KÖNYV!!!! MIT KELL ENNYIT RAGOZNI?! OKÉ, VAN RENI MEG CORTEZ ÉS A VÉGÉN ÖSSZEJÖNNEK...
KÖSZI ENNYI ELÉG IS VOLT:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!