Melyik könyvet olvastad ki a legtöbbször?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 07:07
2/19 anonim válasza:
A nagy mesemondó a favorit!
De talán Palkó the Piper a kedvencem Benedek Elektől. (Bilingvális családban nőttem fel..)
4/19 anonim válasza:
Emily Bronte: Üvöltő Szelek
Másodjára azért olvastam ki, hogy megértsem a szereplők szerepét mert nagyon sok szereplő van hasonló névvel stb. Harmadjára azért olvastam ki mert még mindig nem volt teljesen tiszta a cselekmény. Negyedjére meg azért, hogy végre kiélvezzem egyben az egész könyvet, mert akkor már értettem. Ötödjére kedvtelésből, hatodjára ismétlésképp, és így tovább :) Örök szerelem ez a könyv a részemről!
5/19 anonim válasza:
Azt hiszem, stephen Kingtől a Tortúrát. :)
6/19 anonim válasza:
Én is az Üvöltő szeleket!!!! Én kiskoromtól nagyobb, mostani koromig 3-szor, azért mert imádom a hangulatát, a történetét, a mondanivalóját, egyszerűen isteni. Azóta elajándékoztam a saját régi példányomat és szerintem annak, akinek adtam, lövése sincs arról, hogy milyen nagy dolog ez..... de hát nincs mit tenni, valakikben nincs semmi (jó értelemben vett) romantika. :)
7/19 anonim válasza:
Operaház fantomja, Interjú a vámpírral
Ezt a kettőt sokszor elolvastam amíg nem volt más.
9/19 anonim válasza:
neveletlen hercegnő naplója sorozat
10/19 anonim válasza:
Rejtő Jenő: Csontbrigád, Az elveszett cirkáló, Piszkos Fred a kapitány. Egyszerően imádom a könyveit, a stilusát, ezeket legalább háromszor olvastam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!