Írok egy regényt, Ti tovább olvasnátok?
Leírom a tartalmát aki érdekel elküldöm üzibe.
Bella egy átlagos lány egy este éféjkor egy Fényesség csapódik a föld részébe (Los angeles,Malibu).Bella kimegy meg néz mi az egy gömb.felemeli egyszer egy arc jelenik meg benne és megszólal.Az arc el magyarázza neki a dolgokat.Bella rá jön milyen nagy dolga van neki.Így oda csöppenek Rasewoodba a varázslat szigetére.Ahhoz hogy le győzze a boszit és meg mentse Rasewoodot,ki szabadítsa Natit a gömből el kell menniük Katherinhez a vámpírlányhoz a segítségét kérni.Sok kaland vár rájuk.
A címe: Isabella McFliglyt-Arany gömb.
Tervezek neki 2. 3. részt is!
várom a válaszokat!
Hát igen, a helyesírással vannak problémák... És ahogy láttam, a többi hozzászólásodban is katasztrofális. Először is: ha egy szó mássalhangzóra végződik és toldalékot raksz hozzá, az utolsó betű általában megkettőződik. Másodszor: a vessző azért van, hogy használjuk, lehetőleg jó helyen. Harmadszor: ha az igekötő és az ige közé nem ékelődött be másik szó, akkor egybeírjuk! Valamint láttam, hogy a hozzászólásaidban csak felkiáltójeleket használsz. Na, ezt ne tedd a regényíráskor.
A történetről nekem egyből valami Barbie-mese ugrott be. Gonosz boszi, varázslat, varázsgömb... Nem tudom, hány éves vagy és hány éveseknek szánod ezt. Esetleg egy aranyos kis tündérmesének tudnám elképzelni, olyan 10-12 éveseknek. De a nagyobb korosztályt az ismertető semmiképpen nem fogja megfogni. Én pl. 14 éves vagyok és egyáltalán nem ragadott meg. De ki tudja, miből lesz a cserebogár...
ez google fordítóval készült?
semmi, de semmi értelme nincs.
Bella egy teljesen átlagos lány, de amikor egy este a környékükön, egy fényesség csapódik a földbe, az élete teljesen megváltozok. Talál egy gömböt, melybről egy arc kezd el hozzá beszélni, ismertetve a sorsát, a feladatát. A gömb miatt Bella, egy varázslatos szigetre, Rasswoodba kerül, ahol le kell győznie a banyát, ki kell szabadítania Natit, a barátját (?)l, és még egy vámpírlányhoz, Katherinhez is el kell mennie azért, hogy sorsa beteljesülhessen, és a kalnad még csak itt kezdödik. - a teljes story ismerete nélkül írtam neked ezt, a szerintem sokkal érthetőbb, magyarabb (!) összefoglalót, leírást.
Én nem olvasnám el.
Elöször is: tipikus tini fantasy. Kb .minden harmadik író megprobálkozik egy ilyesmivel, klisés, unalmas.
Másodszor: a fogalmazási késséged a nulla allatt van. Így, nem fogalmazunk meg egy gyorsan leírt összefoglalót, akár mennyire is siettünk, a helyesírásod szintén a béka segge alatt van.
Harmadszor: felháborítónak tartom, hogy kikéred a véleményünket, aztán még te vagy felháborodva amikor jellezük, hogy ez a megfogalmazás így nem jó. Gondolkodj el egy kicsit.
Negyedszer: nagyon érződik rajta, hogy más könyvek bizonyos elemeit emelted át (ha nincs így elnézést kérek). Pl. boszi - Óz, Katherin - Vámpírnaplók utóérzetem van ... stb.
De én ettől független szívesen beleolvasnék a művedbe hátha akkor más lesz a véleményem róla.
U.I.: Bocsi a helyesírásért, és bocsi a hangnemért, hangsúlyért, nem akartalak megbántani, a kritikámat próbáltam építő jellegűre írni. Tudom milyen nehéz írni, régebben én is írogattam.
U.I. 2. : utolsó! google fordító - ezen nagyot röhögtem :D feldobtad a napomat :D .
Utolsó: Talán tele van fával xD
Na viccet félretéve. Én is írok, és utoljára ilyet akkor írtam, amikor nagyon az elején voltam, kb. 8-10 évesen. Ez is olyan ahogy látom, sok jóféle, "nekem tetszik beteszem az enyémbe" dolog van benne. Ez nem szégyen, talán ha gyakorolsz egy olyan 3 év múlva jobb lehet, mondom én 8-10 évesen csináltam ilyet, egy Ponyclubos játékhoz, csak én akkor tudtam, hogy azzal nincs tervem, csak egy fanfic lesz bár idővel kicsit crossoveres lett xD
Na eltértem a témától. Az ötlet jó lenne ha nem lenne sok helyről ismerős. Ennyire nem kéne leírni a sztorit a sima "könyv hátulja" leírásban. Katherine tényleg Vampire Diaries erősen, főleg hogy vámpír. Már a Bella névvel is aggályaim vannak, de belefér.
Kíváncsi vagyok, mennyi idős vagy? Komolyan gondolod az írást, vagy csak barátoknak írogatsz? Ha komolyan gondolod, írhatsz privátot, segíthetek talán.
DE A HELYESÍRÁSBAN NEM!!! Azt meg kell tanulnod, bár ha igazam van ez is belefér, nekem is volt olyan hibám, hogy szereplőm épp lovat akart venni és a lovarda igazgatója megkérdezte "akkor megeszik a lovakat" megveszik helyett :D de ez 8 éves koromban volt.
Szép napot neked! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!