Jónak ígérkezik?
Csináltam egy blogot és egy fanfictiont írok. A Vámpírnaplókból Caroline és Klaus történetét írom másképp. Most kezdtem, pontosan fél órája, szóval lesz még mit csinálgatni.
Érdekelne, hogy mit gondoltok a történet elejéről, hogy szerintetek ki lehet-e belőle hozni valami hatalmasat?:)
Minden véleményt és ötletet szívesen várok!:)
huh ezzel nem te leszel a legnépszerűbb blogger :) nem bántani akarlak vagy ilyesmi mindig el kell kezdeni valahogy... nyugodtan írd tovább olvass hasonló témájú blogokat vagy fanfic blogokat bármiről és nézd mi a külömbség egy népszerű blog meg a teid közt plusz pár tanács:
kicsit jobban kibonthatnád a cselekményt mert így csak átrohansz mindenen
több hangsúlyt kéne fektetned a személyiségekre mert bár még csak az elején vagy én aki nem láttam a vámpírnaplókat foggalmam nincs milyen ez a lány és semmit nem tudok meg róla csak azt hogy nem fél egy sötét helyen beszélgetni és közel menni egy sötét alakhoz :/
voltak olyan dolgok amiken elnevettem magam :D pl ez :-Nem tudom, hogy kerültem ide. Én csak olvastam azt a könyvet és..
-Milyen könyvet?-vágott a szavamba.
-Ahol egy férfi megöl másik kettőt.
-Igen, azt hiszem ismerem.
:DDDD ha ezt komolyan gondoltad akkor nincsenek smileyik hanem -20 olvasó bár az előző írásaid minősége alapján szerintem ez komoly :D
- az anyjával sem értem a konfliktust :/ ki tudja kideríteni egy már véget ért hívásnak a kezdeményezőjét hacsak nem fbi-os???
m1 össszességében 10/4 fejlődj írj és lessz sokkal jobb is :) itt van az én kedvenc fanficem ami bár 1d-samit nem szeretek de az írás nagyon jó :)
Köszi!:)
Úgy akarom, hogy ez a személyiség dolog lassan derüljön ki. A Vámpírnaplókban is a lány szereplőt, Caroline-t igazán tényleg csak a 4.évadra ismertem meg/ki.
Az anyjával való konfliktusokra is kitérek majd.
A könyv olvasós meg: 1.Klaus(mint ahogy majd kiderül) művelt, olvasta azt a könyvet is.
2. Ő egy vámpír. Maga az a tény is, hogy egy valaki megöl két másik valakit is ismerős neki.
Szóval komoly volt az a mondat, bár tényleg viccesen jött ki:D
Én speciel nem vagyok oda a Vámpírnaplók féle történetekért, de ez tetszik! :)
Ügyes vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!