Jónak ígérkezik?
Figyelt kérdés
Csináltam egy blogot és egy fanfictiont írok. A Vámpírnaplókból Caroline és Klaus történetét írom másképp. Most kezdtem, pontosan fél órája, szóval lesz még mit csinálgatni.
Érdekelne, hogy mit gondoltok a történet elejéről, hogy szerintetek ki lehet-e belőle hozni valami hatalmasat?:)
Minden véleményt és ötletet szívesen várok!:)
2013. máj. 30. 18:08
1/17 anonim válasza:
Minősíthetetlenül gagyi... Legalább tisztelnéd meg azzal az olvasódat, hogy nem fél óra múlva rakod fel, hanem amikor átolvastas, újragondoltad... ez különben sem írás, csak egy icipici dialógus sablonos, unalmas kezdéssel.
2/17 A kérdező kommentje:
thx:)
2013. máj. 30. 19:10
4/17 anonim válasza:
Ömmm.........ez a téma engem annyira nem érdekel,vagyis az,amit írtál.
5/17 anonim válasza:
Alapvetően jó az oldal, bár a téma kicsit tucat, de végülis egy fanfictionról van szó. A helyesírásra és a szóismétlésre nagyon figyelj, valamint egy-egy részt szerintem nyugodtan írhatsz hosszabbra is, elég rövidkék.
6/17 anonim válasza:
Írjad csak!:) De amúgy nem kell felpakolni az internetre, saját magad szórakoztatására is írhatod:) Szerintem amúgy nem fogalmazoln rosszul, és lehet ebből a történetből nagyon jó is:) Viszont hát történhetne picit több is, mert kétszer csak elnyúlt az ágyon, mondjuk megírhatná a házit, vagy nemtom:D
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Odafigyelek majd a hibákra:)
2013. máj. 31. 15:56
9/17 A kérdező kommentje:
Megírtam a harmadik részt. Hosszabb lett, odafigyeltem a hibákra és mindent szépen kifejtettem, aprólékosabban írtam le:)
Ha van időtök elolvasni, ugyanúgy várom a véleményeket róla:)
2013. máj. 31. 16:45
10/17 anonim válasza:
5/9 vagyok.
Na látod, máris jobb! Sok sikert kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!