1/13 k.veronika199 válasza:
A szjg egy olyan könyv amit akárhány éves vagy boldogan olvasol nem szégyen menj és dedikáltasd ezt a remek könyvet :)
4/13 anonim válasza:
Attól függ, fiú vagy-e vagy lány. :) Nem, egyébként tudod mit? Ha fiú lennél, akkor sem mondanám, hogy ciki! Inkább aranyos. Különben meg senki sem tudja, hogy kinek állsz sorba. Lehet, hogy a dedikált könyvet a húgodnak szánod ajándékba.
6/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki,menj nyugodtan. Szerintem amúgy sem érdekel senkit sem hogy hány éves vagy.:)
7/13 anonim válasza:
max azt mondod nem neked lesz :D
8/13 anonim válasza:
Szerinted ciki? Ha igen akkor mások szerint is az lesz! Szerintem NEM CIKI!!!
9/13 anonim válasza:
Ne törődj te másokkal, ha neked örömet okoz, miért ne.
10/13 anonim válasza:
Szerintem alapvetően nem,de ne vedd el a lehetőséget a fiatalabbaktól,mert nagy tömegnyomor szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!