Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG: Amikor Viki Corteznél...

SzJG: Amikor Viki Corteznél alszik akkor tényleg voltak eggyütt vagy csak Reni képzel bele dolgokat?

Figyelt kérdés
Olvastam már, de erre nem emlékszem

2013. máj. 24. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most tisztázzuk Cortez 17 éves volt akkor, de mindegy.( és Viki is).
2013. dec. 18. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Most gondoljatok bele... Tuti lefeküdtek.

Cortez csak azért járt Vikivel hogy féltékennyé tegye Renit... És mivel nem látszott rajta azt hitte, hogy a Reni az Arnoldba szerelmes és nem is érdekli Cortez. --------> Cortez Vikivel vigasztalódik, aki elég rámenős csaj lehetett... (igen szerette a Renit, de azt hitte nem érdekli)... Cortez nagymamája amúgy szerintem utalás is arra, hogy megtették, mert utálta Vikit (és nem csak a stílusa miatt...) Meg ha nem is a Vikivel feküdt le akk vmi csajjal Amerikában. Cortez menő csávó és idősebb is Reninél... ----> tuti nem várt volna 19 éves koráig hogy elveszítse. A pasiknak meg amúgy is kell a szex... x'D (most mondjátok hogy hülye vagyok, de sztem akkor is így van...)

Amúgy a kalauz szerintem nagyon jó és megéri megvenni. Sok érdekes dolog van benne :) .

2014. febr. 15. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem,nem feküdtek le!Lehet,hogy sokan úgy gondolják,de ez a könyvből NEM,ismétlem NEM DERÜL KI.Reni csak azt HISZI(!!!),hogy megtörtént,de NEM történt meg.Legalábbis MI NEM TUDJUK,mert NINCS BELEÍRVA a könyvbe.RENI csak azt HISZI,hogy megtörtént.Világos?Mindenki azt gondol,amit akar,de a valóságot senki sem tudja.Ezt egyedül Laura tudná megmondani,hogy ő hogy képzelte ezt el.
2014. jún. 16. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Sehol sincs leírva, de szerintem tuti megtörtént Viki és Cortez között. Oké, a könyv úgy íródott, hogy kisebb gyerekek és tinik is olvashassák... ergo se cigi, se ital nincs benne, a droghasználatról (hálistennek) szó sem esik, és senki sem vesztette el a szüzességét 18 éves kora előtt. A valóságban a 12.b fele cigizne, Cortez és Ricsi sem lettek volna szüzek Reni és Virág előtt (most komolyan, egy 15-16-17 éves tini tele van hormonokkal... Corteznek felajánlja Viki, aki a könyv szerint nagyon jó csaj, hogy szexeljenek, és Cortez nemet mond, mert vár 19 éves koráig Renire?:D ugyan mááár) és Kinga & Zsolti is (valszeg) lefeküdtek volna, mert bár nem voltak az igaziak egymás számára, azért a kémia működött közöttük. Plusz a valóságban szerintem kevesen félnének Kingától, szóval tuti nem lenne ilyen, hogy Kingának senki sem mer visszaszólni, Corteznek meg egyetlen szava hatására csend lesz :D

amúgy király könyv :D :)

19L

2014. júl. 23. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen biztos vagyok benne, hogy lefeküdtek. Ráadásul Cortez nem csak Vikivel. Szerintem mikor Brazíliában volt, meg azt is el tudom képzelni, hogy Mónival is. Azt hitte Reni Arnoldot szereti, miért ne tette volna meg? Nem tudta, hogy valaha összejön-e Renivel. Ha nem jönnek össze akkor élete végéig szűz marad vagy mi? :D Tele van utalásokkal arra, hogy Cortez és Viki voltak együtt. Mikor Reni a Brazíliában készült képeket nézi akkor írja, hogy egy csomó csaj ölelgette a képeken. Biztos nem hagyta volna ki őket egy buliban. Mónira meg nincs utalás, de én azt is el tudom képzelni.

Ne képzeljétek már azt, hogy Cortez egy kis prűd cukifiú/szerelmes lovag, aki vár Renire úgy, hogy az sem biztos, hogy valaha összejönnek. :D "Cortez nem ilyen!" "Cortez nem tett volna ilyet Renivel!" Dehogynem. Meg is tette.

2015. jún. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!