SzJG: Amikor Viki Corteznél alszik akkor tényleg voltak eggyütt vagy csak Reni képzel bele dolgokat?
Nem derül ki a kalauzból, nekem megvan, hidd el, nem éri meg megvenni.
Amúgy ez nem kihasználás, gondolom, Viki is akarta a szexet, Cortez meg pasi, és amúgy is, mit mond Vikinek? "bocs, de nem vagyok beléd szerelmes, nem szexelünk"?
Dehogynem! Fix h voltak együtt! Cortez Vikivel vígasztalódott! azt hitte,Renit nem érdekli meg h a Reni az Arnoldot szereti,ezért vígasztalódni akart. A haverjával nem smárol az ember! Nem hiszem h beképzeli,mert minek ütetnéel bennünk ezt Laura? Sztem fix h lefeküdtek. Reni is mondta h tudja h ottaludt nála a Viki. És lehet h Coetez újabban hőszerelmes,de akkor csak Renit akarta bántani,ill.Vígasztalódni akart.
Ja és a Kalauz igenis megéri! Baromi jó! Tele van utalással,kedves gesztusokkal..ha ez benne lett vna a könyvben,az elején is Cortez lett vna a kedvencem. A kimaradt jelenetek rész fantasztikus.
De ez h lefeküdtek-e ez nincs bennme,de elég valószìnű.
Tuti, hogy nem feküdtek le.
1. Cortez akkor még csak 16 éves volt.
2. Már kilencedik óta szerelmes volt Renibe (ő mondta. ha Reni nem lenne már a tizediket nem járja ki a Szent Johannában) akkor, ha Renit szereti, miért feküdne le más lánnyal? (még akkor is, ha jár vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!