Szepesi Niki: Én a szexmániás? Vélemények?
"Mert ha az utcán állítana meg bárkit is azzal, hogy van egy története, elmesélné, akkor senki se hallgatná meg."
Ha jól tudom a könyvben a dugáson és egyebeken kívül kiskorú szexuális bántalmazása is le van írva. Ilyen helyzetben ép eszű ember a rendőrséghez fordul. Nem pedig sejtelmesen körülírva egy bulvár könyvben, hogy ki volt a tettes (és nem, ez nem dokumentum regény, hiába mondogatja a kiadó. Bár az Ulpiustól nem is vártam mást.)
"Szomorú, de általában a saját családjuk kényszeríti őket. "
Az ilyen szülőket főbe kellene lőni (Niki anyjával kezdve)
https://www.youtube.com/watch?v=rdaqWAqwHdw
Itt ewgy film egy tornászról. Aki azt hiszi, hogy ilyen már nincsen az elég nagyot téved.
jaja, 30-as ....
aki ezt nem így látja, az igen naiv vagy csak simán köze sincs a sporthoz !
Leírjam h mennyibe kerül egy versenyszerűen sportoló tizenéves havi szinten? Az étrendtől kezdve a rengeteg repülőjegyig, szállásig, ruhákig, sportszerekig, méregdrága étrendkiegészítőkig, iv. vitamininjekciókig, stb stb .... Lehet tippelni. Aki már a legfelsőbb szinten lévő válogatott, annak nagyrészt fizeti az egyesület (bár ez se mindig), de aki nem, annak igen gazdagnak kell lennie, de nagyon.
Ez nem olyan egyszerű ám, ahogy azt sokan gondolják, hogy csak sportoljál becsülettel kisfiam és sokra viheted! Aha persze. A frászt ...
Ha nem áll mögötte havi sok százezres / milliós "felesleg", akkor felejtse el az egészet ... menjen hobby-szerűen bicózni a prérire meg ahova akar, de szóval az nem az a műfaj.
Szóval szép ám ez így esti mesének, csak sajnos nem igaz :( Önmagában a kiemelkedő teljesítménnyel sehova se jut, na meg eleve még a teljesítményhez se.... itt kezdődik az ördögi kör. ha viszont az egész rokonság bele invesztált a gyerekbe sok-sok milliót, szted olyan könnyen feladják?
Szerintem a csaj egy undorító olcsó kis lotyó. Gusztustalan amiket ír, nem a részletekre gondolok, hanem pl. a megcsalásokra... hogy öngyilkos lett miatta az exe, aki szerette, neki meg már azon járt az esze hogy a következő pasit hogy csalja meg.. szánalmas kis ribanc. Sajnálom de nem tudom befejezni a könyvet, valaki írja meg mi a vége :D
Beteg a csaj.
azért annyira mégse undorító .. ahogy egy haverom mondta: nem is érti ezt az egész felháborodást, mert ezen csak az botránkozik akinek életében köze nem volt az élsporthoz, ugyanis mindenhol és jelenleg is természetesen ez megy ... nem kell naivnak lenni!
na én meg le mertem írni az igazat az előző hsz-emben, azt mindjárt le is nulláztak :D na erről ennyit,. az emberek nem nagyon szeretik az igazságot, jobban csípik az esti meséket ... csak hát lehet ám naivnak lenni és mesevilágban élni, utána meg szintén lehet csodálkozni h na mik vannak, és h semmi se jön össze, azon meg főleg! most is vannak ám olyanok akik "igen sokat" áldoznak az előrejutásért (a szülők hallgatólagos tudtával nanáá). de nem folytatom, aki vak és süket akar lenni mert úgy jobb neki, ám tegye! sok ilyen van... és igazából lehet h nekik jobb mert meg se fordul a fejükben semmi "furcsaság", de persze a képességeiken azért elgondolkozok...
32-es
ne viccelj már, hát egy ilyen hosszúságú filmet a kutya nem fog itt megnézni.
esetleg összefoglalnád, miről szól?
aztán megmondom, van-e ilyen vagy nincs :)
Elolvastam a könyvet,mert kíváncsi voltam rá,hogy mi lehet benne,ami ennyire foglalkoztatja a közvéleményt és úgy szerettem volna véleményt alkotni,hogy azt a saját benyomásomra alapozom.
Igazából úgy gondolom-de ez persze egyéni,szubjektív vélemény-hogy kár azért a sok papírért és tintáért...
Nem arról van szó,hogy megbotránkoztatott.Inkább szánalmat keltett bennem az,hogy valaki a pénzért,hírverésért bármire képes...
Tegyük fel,hogy amiket leír,az megfelel a valóságnak (mert ugye ezt biztosra nem tudhatjuk...). Az a része,hogy a sportolók egymással miket művelnek pl. edzőtáborban,szerintem nem túl megdöbbentő.Vagy nekem legalábbis nem volt az,hiszen manapság már (sajnos) elég jellemző ez a mindenki mindenkivel életérzés,lehet ilyet látni diszkóban,céges rendezvényeken ,és (még inkább sajnos) gyakran már általános iskolás táborokban is,szóval ha valaki nem túl naiv,és tisztában van vele,hogy attól,mert valaki élsportoló ,attól még lehet,hogy erkölcsileg nulla,akkor igazából nem lepődik meg ezen...Egyébként gondoljunk csak arra,hogy pl. hány sztár focista keveredett már szexbotrányba,drog ügyekbe stb...
Önmagában az,hogy fűvel-fával összefeküdt,egy dolog,ez a magánügye (lenne),itt inkább azzal van a probléma,hogy azért,hogy egy kicsit a rivaldafénybe kerüljön és pénzt keressen,mindezt kiteregeti ország-világ előtt...Én inkább ezen ütközöm meg.
Mert valljuk be,manapság nagyon sok fiatal lány él hasonló módon,ami igazából szívük joga (és ezt nem azért mondom,mert én is így élek,sőt...),de egy részük azért rendelkezik annyi intelligenciával,hogy ezt nem teszi ki a kirakatba...
A könyvnek nagyon nagy mondanivalója szerintem nincs.Minden oldal minden bekezdéséből süt ,hogy "ezzel a firkálmánnyal akarom megszedni magam és bekerülni a médiába,ha már máshogy nem megy".
Igazából az egyetlen,ami kicsit felháborított,az az,hogy úgy állítja be,hogy MINDEN férfi hűtlen a feleségéhez és az első adandó alkalommal megcsalja.Ezt valahol nagyon sértőnek tartom azokra a férfiakra nézve,akik példás férjek és családapák,és nem aláznák meg azzal a feleségüket/párjukat,hogy egy ilyen utolsó lotyóval ágyba bújjanak.Mert igenis vannak ilyenek,lehet,hogy nagyon kevesen,de akadnak azért.
Összességében azt tudom mondani,hogy ez az egész egy primitív elme szüleménye,aminek nem tudjuk ugyan,hogy mennyi a valóság tartalma,de akár igaz amit leírt,akár nem,a saját szegénységi bizonyítványát állította ki azzal,hogy ezt papírra vetette.És nem azért mondom ezt,mert prűd vagyok,hanem azért,mert úgy gondolom,hogy intelligens,minimális kultúrával rendelkező ember nem azzal akar pénzt keresni,hogy leírja a hálószoba titkait,függetlenül attól,hogy egyébként mi az,amit bevállal az ágyban,és mi az,amit már nem vesz be a gyomra...Mert a magánügy az szerintem maradjon is meg az érintett felek között.
Egyébként meg biztos vagyok benne,hogy lehetne írni olyan erotikus könyvet,ami egyben értékes irodalmi mű lenne,egy színvonalas alkotás,de ez csak egy ostoba nő által összehordott trágár zagyvaság...
Eszembe jutott amúgy,hogy egyszer a vonaton utaztam,és hallottam,ahogy a mellettem lévő "boxban" utazó két srác egyikük kétes erkölcsű "barátnőjéről" beszélget.Mikor a másik megkérdezte,hogy miért randizgat a haverja ezzel a fehérmájú hölggyel( ő nem épp így fejezte ki),az volt rá a válasz,hogy "gondolhatod,hogy nem ő lesz a feleségem,de üríteni pont jó".
Bármilyen vulgáris is ez a mondat,valahol azt tudom mondani,hogy az ilyen nők esetében,akik ennyire erkölcstelenek,buták,primitívek,mint Niki,talán helytálló...
És még annyit: nagyon szomorú,hogy sokan úgy gondolják,és a tini lányok fejében is ez van,hogy az,hogy valaki sok férfival volt,az azt jelenti,hogy az illető jó nő.A kettőnek köze nincs egymáshoz.Lehet egy nő akármilyen ronda,ha közönséges és felkínálkozik mindig talál olyan pasit,akinek egy éjszakára megfelel,mert ugye "lyuk,lyuk,csak a keret más" (már bocsánat).És az,hogy valakinek esetleg egész életében csak 1-2-3 férfival volt dolga,az nem jelenti azt,hogy nem elég szép,csak lehet,hogy megválogatja,hogy kivel fekszik össze...
Bocsi ha hosszú lett,de szerettem volna megfogalmazni,hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem ez a szenny...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!