Tudnátok valami jó könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék olvasni, de nincs sok ötletem. Tudnátok valamit ajánlani? A műfaja bármi lehet, de a misztikus könyveket annyira nem szeretem.
L/19
2013. máj. 14. 20:57
1/5 anonim válasza:
Stephenie Meyer: A burok
Marie Lu: Legenda
Helena Silence:Enigma
HA elolvasod, majd írj, hogy tetszettek e! :)
2/5 anonim válasza:
Rejtő Jenő összes könyvei, pl. A tizennégy karátos autó, A szőke ciklon, Piszkos Fred, a Kapitány. Humoros, kalandos.
3/5 anonim válasza:
Kerstín Gier: időtlen szerelem trilógiája , legjobb! :D egyébként az összes vöröspöttyös könyvet ajánlom!!
4/5 anonim válasza:
Jodi Picoult könyvei
J. K. Rowling: Átmeneti üresedés
Karen Thompson Walker: Csodák kora
Sue Monk Kidd: A méhek titkos élete
19/L
5/5 anonim válasza:
Nekem Ken Follett könyvei a kedvenceim, itt van közülük pár példa:
Az ördög műve
Hat nap múlva telihold
A Modigliani-botrány
Az Éden Kalapácsa
Évszázad-trilógia
Zérókód
A katedrális
Az idők végezetéig
A címük alapján silány tini-könyveknek hatnak, de nem azok!!! Van mondanivalójuk is. Nekem személy szerint Az ördög műve tetszett a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!