A szürke 50 árnyalata trilógia a jobb szerintetek vagy a Sylvia Day sorozat? (Hozzád kötve, Melléd láncolva, Egymásba fonódva)?
A szürke 50 árnyalata nagyon rossz, én nem is tudtam végigolvasni. Ha nem a gépemen lenne, a földhöz vágtam volna.
A másikat nem ismerem
Én mind a kettőt olvastam. De nekem a Hozzád kötve jobban tetszett, mint a Melléd láncolva. A harmadik részét még nem olvastam.
Viszont az ötven árnyalat trilógiát már olvastam és nekem az tetszett.
A silvia day könyvekkel az volt a bajom a szurke utan, hogy iszonyatosan nyers volt a nyelvezete, es egyes részlegben hasonlított a szurkere!
Szurke a best xd
Én is olvastam mindkettőt. Először az 50árnyalat sorozatot, ami nagyon magával ragadott. :) Nem is akartam elkezdeni Sylvia Day könyveit, mivel én is olvastam kritikákat róla, miszerint koppintás az egész történet... Aztán születésnapomra megkaptam a Hozzád kötve c. kötetet, és egy hónap múlva csak rászántam magam az olvasására. Alig bírtam letenni, ahogy a folytatását is. Ahogy előttem is említették, színesebb a történet, több minden történik benne, véleményem szerint néhol bonyolultabb is, mint az 50árnyalat trilógia. Alig várom, hogy elolvashassam a harmadik részét is végre. :D
Nem mondanám, hogy egyik jobb, mint másik, ez teljesen emberfüggő, kinek melyik tetszik jobban. Például a Sötét 50 árnyalata számomra nagyon vontatott és erőltetett volt... de nagyon vártam egyben azt is, hogy mi történhet az azt követő új részben.
Egyaránt szeretem mindkét sorozatot, javasolnám, hogy olvasd el mindkettőt! :) Veszteni nem fogsz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!