Budapesten játszódó fantasy vagy egyéb műfajra van érdeklődés?
Mit értesz egyéb alatt?
Én olvastam pár Budapesten játszódó könyvet, de azok mind igaz történetek voltak. A valóság és a kitaláció vegyítése ritkán sült el jól.
"A valóság és a kitaláció vegyítése ritkán sült el jól."
Akkor te nem igazán értesz az irodalomhoz...
Egyébként mindig jó olyasmiről olvasni, ahol mindennap jársz.
"Akkor te nem igazán értesz az irodalomhoz..."
Megpróbálkoztam már pár olyan könyvvel, amely a valóságot vegyítette a fantasyvel, de egyik sem jött be. Még a Harry Potter volt a legjobb közülük, de alapból nekem nagyon nem fekszik az, amikor a valóban létező városok "színpadán" mágusokat, sárkányokat, mágikus lényeket, miegyebeket parádéztat az író.
Van.
Most hirtelen ez a cikk ugrott be, ami az Underworld c. filmről ír, aminek Budapesten játszódnak (egyes) jelenetei. [link]
Minden olyan regény az. Emberek, vagy emberszerű lények vannak benne? A földön játszódik?
A fantázia korlátolt. Nem tudunk olyat kitalálni, ami valahogy ne kapcsolódna a valósághoz. Vagy ha esetleg mégis olyat alkotunk, azt pedig a közönség nem fogja tudni befogadni az elvontsága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!