Szerintetek jòl irok?
Az elsőt olvastam el. Nem mondom, hogy reménytelen a helyzet, de azért van még mit gyakorolni.
Először is... aki írni akar, az nem használja azt a kifejezést, hogy lécci. Szörnyű.
Van néhány helyesírási hiba, szóismétlés, vesszők, pontok hiányoznak. Kicsit elkapkodott, de láttam már rosszabbat is. Egy e/1-es írástól kicsit több érzést és gondolatot várnék.
Viszont a blog kinézetével csinálj valamit, mert a nyitólapon alig látszanak a betűk. Az egyes fejezeteket már el lehet olvasni, de az sem egy szemet gyönyörködtető látvány.
ezt a történetet már egyszer kitetted, nem?
Amúgy olvashatatlan, szóval
Az első fejezetbe belekezdtem, s rájöttem, hogy már olvastam ezt a történetet valahol.
Azt ajánlom: még olvass rengeteget, ráérsz nagyobb korodban megírni ezt a történetet :)
Ó jaj, ó jaj, ó jaj...
Legalább helyesen írni tanulnál meg...
Köhmm...
Ha őszinte akarok lenni nem igazán... A fogalmazásod valami szörnyű, és te jó ég... Már megint ez a retkes 1D?
A mai 13 éves lányok nem tudnak valami eredetibbet kitalálni? Az első fejezet első bekezdésénél nem bírtam tovább olvasni.
Olvass nagyon nagyon sokat, figyelj nyelvtan órákon!
Nyugodtan pontozz le, de ez az igazság: szarul írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!