Tudtok könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Hasonlóra gondoltam mint a Neveletlen Hercegnő naplója, Szent Johanna Gimi.2013. máj. 4. 16:56
1/11 anonim válasza:
Nem olyan hosszú, de ugyanúgy gimisekkel történik.
Itt van pár:
Simone Elkeles-Tökéletes kémia
Simone Elkeles-A vonzás szabályai
Simone Elkeles-Láncreákció (nem biztos hogy már van magyarul)
Sorban írtam, mert a Tökéletes kémia az első része, a második a második...
Remélem tetszik majd.
Szerintem jobb mint A neveletlen hercegnő naplója vagy a Szent johanna gimi.:)
2/11 anonim válasza:
Evermore: Halhatatlanok sorozat. Nem Cortez meg Reni, és nem is Mia meg Michael, de az ő szerelmi életük is hasonlóan romantikus. :) Amúgy ha Meg Cabot-ot olvasol, mindenképp olvasd el a Mediátor-t(szellemes) és az Airhead-et(modelles.
3/11 anonim válasza:
Sok Szent Johanna Gimis ismerősömtől hallottam, hogy az Anna és a francia csók is nagyon tetszett nekik :)
5/11 anonim válasza:
A SZENT JOHANNA GIMIT NAGYON AJÁNLOM. Szerintem a LEGJOBB
KÖNYV A VILÁGON!
7/11 anonim válasza:
Becca Fitzpatrik: Csitt-csitt, Crescendo és Vihar előtt (lesz még folytatása de az még nem jött ki) én nagyon szeretem:D
8/11 anonim válasza:
6-os! Azt én is imádtam, de egyébként elírtad: Kate Cat, nem Katie Cat.
9/11 anonim válasza:
Sztem is Anna és a francia csók, Vajon létezik szerelem első látásra...
10/11 Tamara13 válasza:
Szent Johanna Gimi, Segítség-youtube sztár lettem!
utolsó válaszoló: ezt a két könyvet én is elszeretném olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!