Szeretitek a RÓmeó és Júlia című regényt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 14:38
11/22 A kérdező kommentje:
hát nem 6-os vok, hanem 8 és kilencedikbe lesz kötelező
a mi sulinkba
nálatok 8-ba volt
nekem aztán 8XD
2009. okt. 22. 14:53
12/22 anonim válasza:
Addigra talán felnőssz hozzá :) Én 4.es koromba olvastam először...akkor még nem igazán értettem de mikor megkaptuk kötelezőnek akkor érettebb fejjel rögtön beleszerettem. Én nagyon szeretem.
13/22 anonim válasza:
ízlásek és pofonok, 13 éves vagyok, szerintem szánalmas a dráma. pfáááááj
14/22 anonim válasza:
Mit gondolsz benne szánalmasnak?
15/22 anonim válasza:
halálosan egymásba vannak esve aztán mivan? mind a 2-en meghalnak , ez azért elég szar. külömben is Shakespeare más írókról koppintotta a regényeit, drámáit :P
16/22 anonim válasza:
Aha, értem... De nem olvastad még el, ugye? KülöNben Shakespeare miféle íróktól koppintotta a történeteit? Stephanie Meyer-re gondolsz, vagy ilyesmi?
(Talán Istentől, az élet írójától lophatta)
17/22 A kérdező kommentje:
tényleg nem ő írta
most tanuljuk csak ő dolgozta át
2010. jún. 14. 14:35
18/22 anonim válasza:
na jó, te szereted én nem szeretem, am olvastam :P
ez van, ilyen az élet. aaki pedig nem szereti azt miért kell lepontozni?
19/22 anonim válasza:
Nem pontoztalak le, kérlek ne magadból indulj ki. Tisztában vagyok vele, hogy az alaptörténet nem az övé a Rómeó és Júlia esetében, de egyrészt nem is erre céloztam, másrészt meg ezt nem koppintásnak hívják. Igen, arról is tudok, hogy mást is "koppintott". Na, nehogy ám azt hidd, kötekedem veled, elhiszem én, hogy nem tetszik, csak azért elmondom, hogy nem kéne szarnak nevezni a Rómeó és Júliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!