Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet az, hogy 14 évesen...

Roland14 kérdése:

Hogy lehet az, hogy 14 évesen még nem olvastam el egy könyvet se, Nemtudnak lekötni a könyvek? Igazából, már 10 oldal is sok, mert unalmas. Nem az olvasásal van a gond, mert az jól megy.

Figyelt kérdés
Az ilyen napilapokat, meg amik jönnek azokat olvasom, főleg ami érdekel. de a könyvek nem vonzanak. Lusta nem vagyok, szinte mindig kint vagyunk a haverokkal. Miért? Kíváncsiság/unatkozás :D
2013. ápr. 29. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Másodikhoz:

A számítógépes játékokat, internetet, de még a filmeket sem lehet összehasonlítani a könyvekkel. Számos filmet kedvelek, és néha szoktam számítógépes játékokkal is játszani, no meg ugyebár internetezni is, de nem az olvasás alternatívájaként. Az olvasásnak és a számítógépes játékoknak annyi közük van egymáshoz, mint a sportolásnak és a számítógépezésnek.

Értsd: az olvasás aktív tevékenység. Szellemileg. Megmozgatja a fantáziádat, gazdagítja, serkenti a képzelőerődet, szélesíti a látókörödet. Általában nem azért olvasunk, hogy információkhoz jussunk, hanem az élvezeti érték miatt. Néhány könyvtől annyit, olyan intenzitású és horderejű intellektuális élményeket kaptam, amilyet és amennyit még Quentin Tarantino, Federico Fellini és Emir Kusturica filmjeitől sem, akiket pedig IMÁDOK.

2013. ápr. 30. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát... szerintem nem baj ha nem olvasol olyan sokat , de egyet se(??????). Ez egy kicsit durva, mondjuk nem muszáj könyvet olvasnod, én pl.: mangát olvasok az interneten!

Vagyis hát..... jobban fogalmazva nem baj ha nem köt le az olvasás, az a lényeg, hogy ne unatkoz az életbe. és hogy legyen fantáziád!! (szerintem) :D

2013. aug. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!