Mit vett el Eragontól a Menoa fa?
Most fejeztem be a 4. részt, és a hajam tépem több elvarratlan szál miatt, de ez a legidegesítőbb...
Vagy én siklottam át felette?
Ez engem is nagyon érdekelne!
Mint kiderült a Menoa fa a legnagyobb fa Du Weldenvarden-ben és Ő táplálja a többi fát az egész erdőben. Azt is tudjuk, hogy volt régen egy tünde nő aki odaadta a szerelmét egy tünde férfinak az viszont "megcsalta" és bánatában a nő beleénekelte magát a fába. (a tündéknél a megcsalás nem olyan nagy dolog mert nagyon sokáig élnek vagy legalábbis éltek akkoriban mivel azóta halhatatlanok lettek a sárkányok mágiájának köszönhetően, és több párt is választanak maguknak életük során)
Mivel a férfi nagyon megbántotta a tünde nőt elképzelhető hogy amikor a Menoa fa leigázta Eragon tudatát látta benne az Arya iránti érzéseit nem akarta hogy Eragon megbántsa Aryát. (ahogy régen őt megbántották mielőtt a fába énekelte magát)
Ebből az következik, hogy a fa talán elvette Eragon férfiasságát.
Persze ez csak találgatás de más értelmes magyarázat nem jutott eszembe. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!