Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti ismeritek: A szürke ötven...

Nóri98 kérdése:

Ti ismeritek: A szürke ötven árnyalata című könyvet?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor érdemes elolvasni? Előre is :Köszönöm! :)

2013. ápr. 28. 07:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Az alapsztori nem lenne rossz, ha egy jól átgondolt és kidolgozott mű lenne köré építve, illetve írva... a magyar fordítás borzalmas (az angol írás sem nagy durranás, mondjuk csak 3.rész 100.oldaláig bírtam), de még egyszer mondom, nekem a történet elgondolása tetszik, csak nem ennek a nőnek kellett volna megírni.
2013. ápr. 30. 17:06
 12/12 anonim válasza:
12%
Nekem tetszett a könyv.. valóban kicsit pikánsabb és túlfűtöttebb de nem is 13-14-15 éves korosztálynak írták. És inkább a fordítása egy nagy rakás kaki, már bocsánat, és annyira nem lehet szar ha best-seller lett.;) Olvastam én is h az írónőt az alkonyat ihlette de attól még ég és föld a kettő nem tudom h lehet a két könyvet összehasonlítani. Eszembe nem jutott h ez esetleg hasonlítana az alkonyatra míg utána nem olvastam. Én ajánlani tudom a könyvet de persze nem egy 14-15 évesnek.
2013. máj. 18. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!