Hol/Mikor terjedt el a pletyka, hogy J. K. Rowling szalvétákra írta a Harry Potter-t?
Lehet, hogy inkább a bulvárba kellett volna írnom, de szerintem ebben a kategóriában találom meg azokat, akik válaszolni tudnak. :)
Amúgy még azt is kérdezném, hogy ki terjesztette ezt el róla? Én a minap olvastam egy cikket, amiben egy rajongó megkérdezi az írónőt, hogy megvannak-e még azok a bizonyos szalvéták... Na, az volt az a pont, hogy egyik szemem sírt, a másik meg röhögött. :) Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az írónő sem értette, hogy honnan a manóból vette. :D De talán be tudok arról a bizonyos kérdésről rakni egy idézetet... *elmélyülten keresgél*
... Megvan! :) A Lumos nevű Harry Potter rajongó oldalon van ez a cikk, egy online chat formájában.
"Megvannak még a szalvéták, amikre az első könyvet írtad?
JKR: Nevetnem kell! Hol olvastad ezt? Nem szalvétákra írtam, hanem jegyzetfüzetbe. Muszáj lesz lerántanunk erről a mítoszról a leplet, mielőtt az emberek a használt teafiltereket szeretnék látni, amire az első könyv vázlatait írtam!"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!