Miért van olyan nagy sikere a Szent Johanna Giminek?
Én elolvastam úgy a negyedik részig, nekem nem tetszett. Az író szerintem tehetséges, sokkal többet kitudna hozni magából.
Az egész sztori valószínűtlen. Például az, hogy minden második órán vagy helyettesítő tanár van, vagy szabad elfoglaltság, vagy szöveggyűjtemény olvasás. Arra is csekély az esély, hogy egy órán a főszereplő megírja a dolgozat A változatát és utána még gyorsan leírja a B válaszait. Ilyen nem lehet mindig csinálni.
Szóval szerintem ennél sokkal jobb olvasmányok is vannak kamaszoknak, pl a Szabó Magda könyvek közül rengeteg van, ami tökéletes, és mondanivalója is van.
Különben sem szeretem, ha egy történetet ennyire elhúznak. Csak bizonyos esetekben működik, lásd Harry Potter. Engem már a trilógiák is tudnak idegesíteni, hát még a nyolc-kilenc részes könyvek, amikben jó ha történik háromszor-négyszer valami izgalmas, közben meg olyan vastag, mint a Biblia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!