Miért utáljátok Cortezt/Arnoldot a Szent Johanna Gimiben?
én mind2őt kedvelem a történet alapján.
Cortez a menő srác, akibe mindenki szerelmes általában.
Arnold pedig okos és jóbarát aki segíteni szeretne Reninek.
Habár mint kiderült, mind2 fiú szerelmes Renibe, én sajnáltam hogy elment Arnold Párizsba, de Cortez sincs mindig Reni mellett mert sokszor elutazik a szüleihez.
Reni pedig csak Cortez iránt érez igazán szerelmet.
én ekkor haragudtam meg Renire, hiszen Arnold mindig mellette volt szinte akármi legyen, Cortez pedig egészen az 5.-6. részig észre sem vette Renit szinte, és amennyit sírt Cortez után, igazán otthagyhatta volna.
Cortez, mert tetszenek az ilyen típusú, lelkivilágú fiúk.
Ennek ellenére azt hiszem, nem Arnold használta ki Renit, hanem Arnold karakterét használta ki az írónő, és elég csúnyán. Az első 4 regényben Arnold volt az egyetlen (Virág a valóságban nem túl jó barát) barátja Reninek, akire számíthatott, akinél sírhatott, és bízhatott is benne. Miután Reni és Cortez összejöttek, Arnold karakterét el kellett távolítani, és ezt nagyon masszívan, hirtelen, és gonoszul (bocsi) sikerült csak. Olyan apró hibákért kapott hatalmas fejmosásokat Reniéktől, hogy az hihetetlen. Nem tudom utálni Arnoldot, pedig a 6. résztől az írónőnek egyértelműen az volt a szándéka, hogy Arnold ellenszenves legyen.
Utolsóval egyet értek, Arnoldot el kellett távolítani. Útban volt, miatta nem valósulhatott meg a Cortez-Reni szál.
Én bírom Arnoldot, mert nem tökéletes. Jó angolos, jól sakkozik és olvas. És a legfontosabb Reni melett állt, ha kelett. De aztán ki kelett venni a képből, hogy Reni végre az osztálytársaival is többet foglalkozzon. És hogy összejöjjön Cortezzel.
Az írónő rontotta el Arnold karakterét, hogy mindenki szeresse meg Cortezt.
Én az elejétől nem bírtam Cortezt. Az IQ-ja állítólag 139-es és nagyon gyorsan tanul, például a portugált, akkor miért nem állt oda tanulni. Ha látta, hogy Reni az okos Arnoldot szereti miért nem állt oda ő is tanulni? Miért viselkedett flegmán a tanárokkal.
És ha szerette Renit, akkor miért játszott az érzéséseivel. Reni soha nem mert volna odaállni Cortez elé és kimondani Cortez szeretlek. De Cortez megtehette volna. Ő a férfi ő kelett volna kezdeményezzen.
Ha nem lett volna Reni levele akkor tényleg nem lettek volna együtt. És akkor megvalósulhatott volna a Reni-Ricsi vagy a Reni-Dave páros is
A kettőjük kapcsolata túl ireális. Nincs közös témájuk, nem hasonlít az ízlésük és csak a külsőjüket ismerték csak.
Cortez egy GaryStu, avagy a tökéletes pasi, akinek mindent meg kell bocsátani. Arnold pedig a valóságban is jól helyét megálló karakter, aki ember módjára hibázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!