Szent Johanna Gimi vs. Valóság?
Háát, logikai bukfenc az akad. Például eleve Cortez figurája, de azt nem is firtatnám... Egyrészt, hogy egy francia tagozatos és női névvel ellátott gimnáziumba szinte csak fiú jelentkezik. Nem tudom, én csak lányt láttam még, aki választhatott, és franciás lett. Azt persze hagyjuk, hogy Reni egy cukormázas álomvilágban él, ahol a szülei négy év alatt egyszer vesznek össze, és mindent megkap, amit csak akar.
Nem értem, Ricsiék miből tudtak lakást bérelni, amikor egyikük sem dolgozott, nem értem, mi vezérelte a fiúkat, amikor összejöttek Dinával, Kingát meg nincs ember, aki szeretné, nem hogy több fiúval is járt volna, és Reni legjobb barátnője lenne. A sorozat második fele sajnos erősen giccsbe fulladt. Cortez nem fog szeretni egy Renit, ez a fájdalmas igazság, bár egy percig sem tudtak szurkolni nekik, mert én szerencsére nem vagyok szürke egér. És nem kellenek a Cortezek se, ezért a regény nagyon fárasztó volt.
És nem értem, hogy Cortez hogy lehet gyakorlatilag zseni, amikor értetlen, nem tud semmit, és több tárgyból is bukott?
De Arnold viselkedését se tolerálták volna sehol sem, nem lehet késni az óráról, bármilyen okos is vagy!
Dave karakterében pedig szerintem volt egy jó adag előítélet, amit nem részleteznék.
Szerintem felesleges ezeket nézni. Mindenkinek feltűnik - legalábbis remélem -, hogy azért sok olyan dolog van a könyvben, ami nem működik a való életben, vannak karakterek, akikkel lehet soha nem fogok találkozni, mert lehet nincs is olyan személyiségű ember, helyzetek, amikre nem úgy reagálnának a körülöttem lévők, ahogy az SzJG-ben tették.
De ez egy ilyen könyv, én ezzel együtt szeretem. Ha pedig idegesítenek az ilyen dolgok, vagy direkt azt keresed, hogy mibe lehetne belekötni: biztos neked való ez a sorozat? Olyat olvass, amit élvezni is tudsz.
Valaki írta, hogy az iskolában van több rendezvény stb. stb.
Mivel magániskola ezért fizetős és gondolom több pénz folyik be, mint pl. egy rendes iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!