Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvírásnál hogyan lehet...

Könyvírásnál hogyan lehet ágyjelenetet megoldani? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy el kezdtem írni egy könyvet, bár "még csak" 14 éves vagyok. Ez a könyv igazából maffiózókról szól. Valójában pedig könyvsorozat. De hát persze érthető, hogy nem feltétlenül 12-14 éveseknek szánom, hanem idősebbeknek. S, ez azt is vonzza magával, hogy ilyenről is írnom kell. Meg persze vannak egyéb erotikus pillanatok az elképzeléseim szerint. Bár inkább kerülném, vagy legalábbis hamar túlesnék rajta. Mégsem akarom egy olyan mondattal elintézni: "Tegnap történt valami!" vagy "A tegnap este történtekre emlékezni fogok örökké!"

Egyébként E/3-ban írom. És a főszereplő lány 17 a fiú pedig 20-21 (nem tudom még). Meg persze ott vannak a gonoszabb félék (ez nagyon hülyén hangzott :) )...

Szóval nem tudom. Pár tanácsot szívesen elfogadnék.

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 5. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
ahhhhhhh- ahhhhhhh-úhhhhh-áhhhhh
2013. ápr. 5. 23:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy kicsivel komolyabb választ vártam...
2013. ápr. 5. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sosem hittem volna, hogy ez ennyire jó lehet. Egyszerre volt szenvedélyes és gyengéd. Először zavarban voltam, féltem, hogy észreveszi a tapasztalatlanságom, de magukkal ragadtak az érzések, és már semmire nem gondoltam, csak megadtam magam a csábításának.

Feltételeztem, hogy első alkalomról van szó :)

2013. ápr. 5. 23:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Igen, arról! És köszönöm!
2013. ápr. 5. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Izé, megtörtént.
2013. ápr. 10. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!