Szerintetek jó a blogom vagy inkább hagyjam?
Ha magadnak irod akkor nincs vele baj . Gondolom ilyme szent johanna gimis dolgra godoltal mikor montad h csak atlagos lany stb stb na de lassuk be reni atlagos de ami korulotte zajlik azert az nem mindennapi . Bar most nem ez a lenyeg . Nem kulonosebben izgalmas szerintem es az hogy lusta vagy at javotani a hibakat az nem tesz jot az oldalnak.. Mivel nehezebb elolvasni es egy blogot akkor szeretnek szerintem ha olvashato rendezett izgalmas vagy kulonleges .. De ha magadnak irod tenyleg nincs vele semmi akkor ez a te maganugyed azt csinalsz vele amit akarsz! DE ha mar magadnak irod akkor fura h koszongetsz az olvasoidnak! En is irok blogot es sajnos meg nincs sok olvasoja ezert is probalom elkerulni ezeket a sziasztok meg nektek dolgot.. Amugy nem rossz
Es ha van kedved ranezhetnel az enyemre :} willbeforever.wordpress.com
Megkérdezted, hogy szerintünk hagyd e a blogot. Mi azt feleltük, hogy igen. Te pedig már rég eldöntötted, vagy talán meg sem fordult a fejedben, hogy befejezed...
Egyébként én 17 vagyok, nem tudok hogy te milyen korosztálynak írsz, de szerintem ez senki számára nem izgalmas. Ahhoz hogy átlagos, mindenkivel megtörténő sztorikat élvezetesen tudj átadni, nagyon jó írásmód kell. Ez itt nincs meg.
Szia! :)
Nekem tetszik a blogod. Beleolvastam és szerintem jó.
Ami nem tetszik benne az a design. Keress oldalakat, ahol letölthető designek vannak, vagy priviben írok neked egy nagyon jó oldalt, ahonnan ingyen lehet rendelni és szépeket csinálnak. :)
Megnézed az enyémet? :) [link]
14/L
Észrevetted, hogy akiknek tetszett a blogod, mind megadták a sajátjukat is?
Khm...Khm... Reklám...
Az én véleményem az ,hogy nagyon gyenge(csak belenéztem , de épp elég volt , unalmas) .Most az jönne ,hogy hagyd , de nyilván nem fogod mivel nem érdekel , hogy más mit irt,mert valószínűleg ezt a kérdést is azért írtad ki, hogy népszerűsítsd a blogod. Azonkívül azt én is észrevettem , hogy 2 személynek tetszik, akiknek ugyancsak van bloguk. Egy szinten vagytok, valamint reklám , ahogy az előző is írta.
Amúgy meg 14 vagyok és nem tetszik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!